Cât de repede poate ierta fiecare zodie

În timp ce unele persoane iartă cu o foarte mare ușurință și trec peste orice dezamăgire, pentru altele poate fi o adevărată provocare.

Cât de repede poate ierta fiecare zodie

Nu este ușor să ierți pe cineva, mai ales dacă te-a dezamăgit într-un mod la care nu te-ai fi așteptat deloc. 

Chiar dacă la început poate fi greu să faci, trebuie să acceptăm că fiecare dintre noi poate greși la un moment dat și merităm o a doua șansă. Pe de altă parte, există persoane care se simt atât de rănite, încât nici nu iau în considerare să ierte pe cineva.

Dacă aveai impresia până acum că poți ierta foarte ușor, află cum fac asta și restul zodiilor:

1. Berbec

Chiar dacă în primă fază femeia Berbec se poate înfuria destul de repede, ulterior își dă seama că nu are motive să rămână supărată și te va ierta foarte repede dacă ai dezamăgit-o. Pentru ea este mult mai important să aibă prietenii alături și e conștientă că pot exista tensiuni și într-o relație de prietenie.

2. Taur

Femeia Taur este foarte încăpățânată, după cum bine știm deja, așa că va dura foarte mult până când te va ierta. Este una dintre zodiile care ajunge cu greu la un compromis deoarece nu îi place să nu i se dea dreptate. Te va ierta abia atunci când va conștientiza că a greșit. 

3. Gemeni

Femeia Gemeni este de părere că nu trebuie să își concentreze atenția asupra lucrurilor negative, iar ea te va ierta cu ușurință. În plus, chiar poate uita că a fost vreodată supărată pe cineva. Este extrem de sinceră, iar dacă un lucru o deranjează, va spune asta fără să ezite. 

4. Rac

Femeia Rac este printre cele mai pasionale, dar și emoționale native și nu este de mirare că se simte afectată atunci când are o discuție în contradictoriu cu cineva. Îi este greu să stea supărată deoarece îi pasă mult prea mult de cei din jur.

5. Leu

Femeia Leu știe cum anume să stea departe de persoanele toxice, iar dacă e vorba să nu le ierte, atunci nu o va face. Este conștientă că fericirea și bunăstarea ei trebuie să fie pe primul loc, indiferent de situație. Nu îi este greu să renunțe la cineva, mai ales la o persoană care nu o apreciază.

6. Fecioară

Femeia Fecioară va face orice îi stă în putință pentru a-și ține aproape prietenii. Chiar dacă o vor dezamăgi, ea tot îi va ierta. Poate trece cu ușurință peste orice și nu se lasă afectată, oricât de mult rău i-ar face persoanele din jur. Pentru ea, orice supărare este de domeniul trecutului.

7. Balanță

Asemenea femeii Fecioară, și femeia Balanță poate ierta repede. Va face orice ca relația respectivă, fie ea de prietenie sau amoroasă, să revină la normal. Însă, are anumite limite pe care nu le încalcă, iar dacă o persoană o jignește, nu o va ierta.

8. Scorpion

Femeii Scorpion îi este destul de greu să ierte. Motivul pentru care face asta are legătură cu faptul că vrea să-și protejeze inima și stă departe de dezamăgiri. Crede că, dacă va ierta o persoană, în scurt timp persoana respectivă o va răni din nou. 

9. Săgetător

Femeia Săgetător are inima deschisă și poate ierta pe oricine. Vei putea observa că, după o zi în care nu ați vorbit, ea va veni spre tine și îți va spune că nu mai e supărată pe tine. Nu îi place să păstreze ranchiună și va trece repede peste acel moment.

10. Capricorn

Femeia Capricorn renunță foarte greu la propriul orgoliu și nu îi iartă pe cei din jur. Încearcă să păstreze distanța față de persoanele care au dezamăgit-o. Odată ce a fost rănită de către cineva, nu va mai păstra relația cu acea persoană. 

11. Vărsător

Femeia Vărsător își va ierta prietenii deoarece ține mult prea mult la ei și vrea să îi țină aproape. Face orice îi stă în putință pentru ca relația lor să fie la fel de bună ca înainte și să pară că nimic nu s-a întâmplat între ei. Pe lângă asta, nici nu va mai aduce în discuție ce s-a întâmplat.

12. Pești

Femeia Pești se simte atât de dezamăgită, încât va rupe orice legătură pe care o are cu o persoană care i-a greșit. Nu își dorește ca sentimentele ei să fie rănite, iar dacă se întâmplă asta, acest lucru o va determina să păstreze distanța, cel puțin până când simte că a reușit să depășească momentul.

Citește și:
Cea mai adorabilă calitate a ta, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie