Care sunt calitățile și defectele pe care le ai, în funcție de zodia ta

Cu toate ne dorim ca ceilalți să vadă doar părțile noastre bune, însă, de cele mai multe ori, lucrurile negative ies în evidență chiar în momentele în care nu ne dorim acest lucru.

Care sunt calitățile și defectele pe care le ai, în funcție de zodia ta

Nimeni nu este perfect și acest lucru îl știi și tu foarte bine, însă, mai ales noi, femeile, ne dorim ca lucrurile să iasă perfect, iar când nu se întâmplă acest lucru, avem tendința de a da vina doar pe noi, fără să luam în considerare faptul că poate chiar nu a fost vina noastră. Ne dorim ca cei din jur să nu ne descopere defectele, însă, mai devreme sau mai târziu, cei din jur tot își vor da seama și vor ajunge să ne cunoască cu adevărat.

Chiar dacă ești perfecționistă sau nu, astrologia joacă un rol important și ne spune care sunt calitățile și defectele fiecărei zodii. Însă, nu ar trebui să urmezi întocmai aceste lucruri deoarece ele se pot schimba în funcție de experiențele pe care fiecare dintre noi le are în viață și care își pot pune amprenta serios asupra noastră. Astfel, iată care este partea pe care ar trebui să o scoți în evidență și cea pe care nu, în funcție de zodia ta:

1. Berbec

Femeia Berbec trebuie să fie conștientă de faptul că, indiferent de situație, ea este mereu punctuală. Dacă îi spui o anumită oră la care trebuie să ajungă, ea va fi acolo. Este optimistă, entuziasmată de fiecare experiență, pasionată de ceea ce face, se folosește de fiecare competiție pentru a-și testa abilitățile, și poate cel mai important, nu uită să se distreze.

Însă, ar trebui să mai lucreze la faptul că mereu va căuta să se certe cu cei din jur din cauză că își dorește să aibă dreptate, iar ceilalți să îi recunoască meritele. Câteodată, este mai bine să lași de la tine și să îți dai seama că unele compromisuri sunt de bun augur.

2. Taur

Femeia Taur este independentă, răbdătoare și mereu încearcă să se provoace să iasă din zona de confort. Însă, lucrul pentru care nativele născute în această zodie sunt apreciate de către prieteni este faptul că sunt cu picioarele pe pământ și sunt conștiente de realitatea care le înconjoară.

Femeia Taur ar trebui să fie atentă la faptul că uneori este mult prea materialistă, dar și încăpățânată. Este normal să îți dorești să îți atingi obiectivele și să faci orice îți stă în putință, însă ceea ce îți dorești trebuie să fie în conformitate și cu realitatea în care trăiești și să îți dai seama care sunt adevăratele tale dorințe. 

3. Gemeni

Femeile Gemeni sunt extrem de inteligente, amuzante, dar și sociabile. Sunt acele persoane care vor organiza o petrecere în ultimul moment și care își vor chema toți prietenii, doar pentru a-i face să se simtă bine. Sunt mereu capabile să poarte o conversație, dar și să-i încurajeze cu câte o vorbă bună pe ceilalți.

Chiar dacă le place foarte mult să vorbească și să își facă prieteni, au tendința uneori de a bârfi, iar cei din jur se pot arăta deranjați de asta. Se pot detașa extrem de ușor de situațiile în care sunt implicate, iar acest lucru le permite să nu lege conexiuni foarte puternice cu cei din jur.

4. Rac

Femeile Rac sunt mereu creative, înțelegătoare și vor fi alături de cei din jur în orice situație. Își iau mereu toate responsabilitățile în serios și sunt extrem de dedicate, mai ales când vine vorba de proiecte personale și relații. Sunt mereu alături de cei din jur, atât în momentele grele, cât și în cele fericite.

De cele mai multe ori, femeile Rac sunt pesimiste și tind să depună mult prea multe sentimente, chiar și în ceea ce le privește pe persoanele toxice din viața lor. Ar trebui să își dea seama care sunt persoanele cu adevărat importante din viața lor, și care nu.

5. Leu

Este destul de greu să te conformezi stilului de a fi al femeii Leu deoarece este carismatică, prietenoasă, creativă, dar și loială. Sunt mereu alături de persoanele la care țin și își respectă mereu promisiunile, astfel încât să nu-i dezamăgească pe cei din jur. Pentru femeia Leu, este important să știe că oamenii se pot baza pe ea, în orice situație.

Femeia Leu își dorește mereu să fie în centrul atenției, astfel că, într-o încăpere în care va fi și o femeie Leu, nu vei avea cum să nu ai ochii ațintiți asupra ei. Uneori, poate avea o atitudine de superioritate față de cei din jur, însă nu o face intenționat, ci este doar felul ei de a fi.

6. Fecioară

Femeia Fecioară este foarte talentată și încearcă mereu să își pună calitățile în valoare. Iar dacă se întâmplă să nu știe să facă un anumit lucru, în cele din urmă, va găsi o soluție și va rezolva problema pe care o are. Poți să îți pui mereu încrederea într-o femeie Fecioară deoarece știe foarte bine cum să facă situaților în care este pusă.

Știm deja că femeia Fecioară este perfecționistă, însă uneori are momente când muncește mult prea mult pentru lucruri care nu contează, când de fapt ar trebui să se concentreze pe viața personală și pe fericirea ei. Este extrem de critică, atât cu propria ei persoană și cu munca pe care o depune, cât și cu cei din jur.

7. Balanță

Femeia Balanță este mereu bună cu ceilalți, fermecătoare și se gândește mai întâi la binele celorlalți, iar ulterior la binele ei. Întotdeauna va lupta pentru dreptate și va acționa atunci când lucrurile nu ies așa cum ar trebui.

În același timp, femeia Balanță este și indecisă, iar, prin modul ei de a fi, îi poate lăsa confuzi pe cei din jur. Își folosește farmecul pentru a-i face pe cei din jur să fie de acord cu ea.

8. Scorpion

Atunci când femeile Scorpion își propun ceva, vor face orice le stă în putință pentru a-și duce la bun sfârșit îndatoririle. Sunt dedicate în ceea ce fac și înțeleg foarte bine care sunt nevoile celor din jur. Iar când vine vorba de o relație, vor fi acele persoane care fac primul pas, fără să le pese de ceea ce ar putea crede ceilalți.

Femeile Scorpion pot fi uneori și geloase, iar acest lucru le poate afecta relația destul de serios, mai ales dacă exagerează și nu au motive întemeiate pentru a fi geloase. Ar trebui să aibă mult mai multă încredere în ele, dar și în cei din jur.

9. Săgetător

Femeii Săgetător îi place foarte mult să călătorească și să experimenteze locuri și culturi noi. Însă, cel mai mult o fascinează să cunoască persoane noi. Sunt femei independente, însă le place să fie și în compania celor din jur deoarece. pe termen lung, singurătatea nu le face bine.

Femeile Săgetător au tendința de a le spune oamenilor ceea ce gândesc în față, ceea ce este bine deoarece nu pot ascunde lucruri și își doresc să fie sincere. Însă, de cele mai multe ori, ceea ce spun îi afectează pe cei din jur deoarece nu găsesc maniera potrivită prin care să facă asta.

10. Capricorn

Dacă femeia Capricorn nu este responsabilă, atunci nu știm cine să mai fie. Pentru ea, contează să își termine toate responsabilitățile, iar ulterior să se simtă bine și să se relaxeze. Sunt mereu la curent cu ceea ce trebuie să facă și care sunt nevoile echipei din care fac parte.

Dacă nu este băgată în seamă, femeia Capricorn tinde să se distanțeze și să pară că este indiferentă. În momentul în care își pierde încrederea într-o persoană, va fi mult mai greu să o recapete deoarece pentru ea minciuna înseamnă încheierea oricărei prietenii.

11. Vărsător

În ceea ce privește femeia Vărsător, ea se simte bine atât într-un grup foarte mare de oameni, cât și singură. Se poate mula pe orice tip de comportament, astfel că nu are probleme să nu se înțeleagă cu cineva. Pentru ea, contează cum să-i facă pe oameni să se simtă bine și să știe că este acolo pentru ei.

Însă, femeia Vărsător este destul de distantă și reușește să își ascundă foarte bine sentimentele. Este felul ei prin care se apără de dezamăgirile care pot interveni în relațiile pe care le are, iar legat de relațiile amoroase, preferă să nu intre într-o relație dacă nu este sigură că este cea mai bună decizie pe care o poate lua. 

12. Pești

Pe lângă calitățile pe care le are femeia Pești, cea care iese în evidență este creativitatea. Nu există nimeni mai artistic și care să aibă o imagiație mai bogată decât ea. Are propriul filtru roz prin care vede lumea și încearcă să îl insufle și celorlalți.

Femeia Pești este și foarte sensibilă, iar astfel de foarte multe ori este dezamăgită de persoanele la care ține. Chiar dacă încearcă să nu deranjeze niciodată pe nimeni, mereu are parte de câte o situație în care este pusă și care o face să își piardă încrederea în oameni.

Citește și:
5 zodii care nu tolerează infidelitatea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie