Când ești pregătită pentru o nouă relație, potrivit zodiei tale

Indiferent de durata ultimei relații pe care ai avut-o, trebuie să iei o pauză înainte de a te implica într-o altă poveste de dragoste.

Când ești pregătită pentru o nouă relație, potrivit zodiei tale

Experții ne sfătuiesc să luăm o pauză după ce am încheiat o relație, pentru a avea timp să ne vindecăm și să ne răspundem la câteva întrebări esențiale ce apar inevitabil în astfel de situații. Investești atât de mult timp și energie în acea persoană specială încât, atunci când relația se termină, simți că o parte din tine rămâne alături de ea. Chiar dacă anumite despărțiri te pot răni mai mult decât altele, fiecare deține propriile amintiri și are o semnificație aparte. În funcție de zodie, astrele îți spun dacă ai nevoie de câteva săptămâni sau chiar ani pentru a te vindeca în urma unei despărțiri:

Berbec

Berbecul trece peste o despărțire la fel de repede pe cât se îndrăgostește. Ai reușit să termini relații, dar și să fii părăsită, însă indiferent de situație, nu te ancorezi în suferință, de obicei te vindeci foarte repede. Totuși, ar trebui să-ți propui să aștepți măcar o lună înainte să începi o altă relație. În acest timp, amintește-ți că singurătatea este la fel de importantă ca un parteneriat, și ai nevoie de o perioadă în care să te concentrezi pe dragostea de sine înainte să formezi, din nou, un cuplu alături de cineva.

Taur

Taurul se implică foarte mult în relație, de aceea suferă atât de tare când te desparți de cineva. Îți este greu să te recunoști și poate fi destul de greu să-ți imaginezi viața fără jumătatea ta. Începerea unei relații la scurt timp după ce ai încheiat una nu este cea mai bună idee. Cel mai probabil încă te gândești la fostul iubit, iar noul partener nu va aprecia deloc să fie pus în plan secund. Ai nevoie de un an ca să te refaci, să-ți pui ordine în gânduri și să te convingi că trebuie să mergi mai departe.

Gemeni

Gemenii vor doar să se distreze și să fie înconjurați de cât mai multe persoane. Așa că nu vei vedea această zodie să sufere în urma unei despărțiri, pentru că, de obicei, are mai multe variante disponibile. Natura lor curioasă îi îndeamnă să exploreze cât mai multe personalități, deci despărțirile nu sunt tocmai dureroase. Ar trebui, totuși, să aștepte în jur de două săptămâni înainte să se implice într-o altă relație.

Rac

Deși la început ești rezervată și timidă, pe măsură ce relația evoluează te implici întru totul. Odată ce-ți găsești zona de confort, iubești cu intensitate. Aceasta poate fi și problema. După ce devii atât de confortabilă în relație și ești nevoită să te confrunți cu o despărțire, îți poate lua chiar câțiva ani ca să te aduni. Îți este teamă să nu fi nevoită să treci din nou printr-o despărțire la fel de dureroasă.

Leu

Una dintre cele mai mari calități ale Leului este atitudinea optimistă în situații mai puțin plăcute. Deși te confrunți cu o despărțire, știi că meriți toate lucrurile bune în viață, așa că ai încredere în ceea ce-ți pregătește destinul. De obicei, nu-ți trebuie prea mult timp pentru a te reface în urma unei relații eșuate; crezi că viața este prea scurtă pentru regrete sau suferință. Ar trebui, totuși, să aștepți în jur de două săptămâni înainte să ieși din nou la întâlniri.

Fecioară

Fecioara își alege foarte bine partenerii, pentru că nu este dispusă să-și piardă timpul cu o persoană nepotrivită. Are nevoie de un partener care îi va îmbunătăți viața, și nu de cineva care i-o va face dificilă. Despărțirile nu sunt foarte grele pentru ea, deoarece le anticipează și se obișnuiește repede cu această situație. Așa că, ar trebui să aștepte în jur de o lună înainte să înceapă o altă relație. 

Balanță

Balanțele iubesc romantismul și frumusețea, iar atunci când stabilesc o legătură cu cineva, pot simți cum plutesc de fericire. De aceea doare atât de tare când trebuie să se confrunte cu o despărțire – totul se destramă în jur dintr-o dată. După ce ați hotărât să vă continuați viața pe drumuri separate, îți pui fostul iubit într-o lumină mult mai bună decât ar trebui. Ceea ce afectează șansele de a trece mai departe. Se pare că ai nevoie de cel puțin șase luni de pauză înainte de a începe o altă relație, pentru a te vindeca.

Scorpion

Scorpionul caută ca relațiile sale să fie intense și pasionale. Este persoana pe care partenerul nu și-o poate scoate din minte și îi place să știe acest lucru. De asemenea, preferă să dețină controlul, doar așa se simte confortabil. Altfel, va avea impresia că este prins într-o cușcă.  Având în vedere aceste aspecte, Scorpionul va avea nevoie să petreacă cel puțin doi ani cu el însuși după o despărțire.

Săgetător

Săgetătorul este destul de spontan și imprevizibil, deci există o șansă mare ca cea mai recentă relație a lui să fi început după o săptămână și să se fi terminat tot după câteva zile. Ai nevoie doar de o săptămână sau două pentru a trece peste o despărțire, pentru că nu rămâi ancorat în sentimente sau persoane.

Capricorn

Te distrezi la întâlniri și îți place să cunoști oameni, însă ești în căutarea unui partener de viață. Nu ai o relație doar pentru că trebuie, ci pentru că vrei să-ți găsești sufletul pereche. Este un proces lung și dificil, însă ești dispus să te înarmezi cu răbdare și încredere. Astfel, nu îți este dificil să aștepți șase luni sau chiar un an înainte să începi o relație, după ce te-ai despărțit.

Vărsător

Preferi să fii singur, pentru că reușești să faci multe dintre lucrurile pe care ți le propui. Asta nu înseamnă că nu îți face plăcere să ai un partener alături, ci reușești să te concentrezi și pe alte aspecte ale vieții după o despărțire. Se pare că ar trebui să aștepți aproape doi ani pentru a relua întâlnirile. Iar acest timp nu este dedicat vindecării neapărat, ci pur și simplu te simți bine de unul singur.

Pești

Peștii au una dintre cele mai mari inimi dintre toate zodiile. Dragostea este foarte importantă pentru ei, sub orice formă. Investesc atât de multe sentimente într-o relație, că atunci când se termină, se simt incompleți și pierduți. Ar trebui să aștepte aproximativ șase luni înainte să iasă la o întâlnire cu o altă persoană. 

Citește și:
Motivul pentru care nu vrea să se îndrăgostească, în funcție de zodia lui

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie