Când ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia ta

Știi care ar fi cel mai bun moment să te căsătorești conform zodiei tale? Dacă iei deseori în considerare ceea ce scrie în horoscop sau dacă pur și simplu te distrează să afli, atunci descoperă ce au de spus astrele despre planurile tale de nuntă.

Când ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia ta

Iată ce părere au stelele despre momentul în care ar trebui să te măriți, în funcție de zodia ta:

Berbec

Femeia Berbec este impulsivă și tânjește după aventură. Singurul plan pe care ar vrea să și-l facă pentru nunta sa este acela de… a nu avea un plan. Dintre toate zilele calendaristice, mireasa Berbec și partenerul său o vor alege pe aceea care este cel mai puțin previzibilă. Ceea ce ar distra-o cel mai mult ar fi să se trezească într-o zi și să decidă că astăzi va fi ziua cea mare!

Taur

Romantică dar cu picioarele pe pământ, femeii Taur i s-ar potrivi o zi a nunții în care să se conecteze cu elementele naturii. O zi de toamnă, dar una caldă, din luna septembrie, ar fi potrivită pentru această femeie practică. Cu frunzele colorate, care cad din copaci, femeia Taur s-ar simți în elementul ei (pământ) în această zi specială.

Gemeni

Dorința femeii Gemeni este să păstreze suspansul, iar asta înseamnă că o zi a nunții surpriză ar fi ideală pentru ea. Poate o zi a nunții mai nonconformistă, cum ar fi la sfârșitul lui octombrie, ar fi destul de „nebunească” pentru a-i permite părții sale creative să se manifeste.

Rac

Mireasa Rac va vrea să fie înconjurată de familie și de cei mai apropriați prieteni în ziua cea mare. Iar asta face ca vara să fie anotimpul potrivit în care Racul să își organizeze nunta, pentru că, în felul acesta, invitații săi vor avea destul timp să se relaxeze și să se bucure de sărbătoare.

Leu

Femeia Leu are o preferință specială pentru dramatic și îi place să iasă în evidență. Ce mod mai bun de a începe o căsnicie decât cu o mare sărbătoare? Miresei Leu i-ar plăcea entuziasmul și celebrarea care vin la pachet cu o nuntă de Revelion. O mulțime de artifcii, luminițe și bineînțeles, numărătoarea inversă până la marele moment!

Fecioară

Practica și precisa Fecioară va trebui să beneficieze de o nuntă atent plănuită. Critică, dar bună la suflet și perfecționistă, ziua cea mare care va sărbători uniunea dintre femeia Fecioara și partenerul său va fi organizată până în cele mai mici detalii cu mult înaintea evenimentului. O dată în afara sezonului, cum ar în ianuarie sau martie, va atrage partea practică a Fecioarei, pentru că este o modalitate bună de a face economii.

Balanță

Stilul, eleganța și bunul gust sunt trăsăturile care o caracterizează pe femeia Balanță, așa că nunta sa va reflecta aceleași calități. Și pentru că nu va vrea să fie în urmă cu trendurile în materie de rochii, ea va alege ca data nunții o zi după apariția design-urilor de primăvară. Cel mai bine ar fi să își fixeze data în iunie sau iulie.

Scorpion

Această mireasă nu se teme să cheltuiască mult, așa că data nunții sale va fi fixată în plin sezon. De asemenea, și planurile atente, în avans, sunt o necesitate. Multe mirese evită luna septembrie, pentru că este apogeul sezonului nunților, și totul este mai scump, însă dacă Scorpionul nu este deranjat, este o alegere bună pentru ea și partenerul său.

Săgetător

Femeia Săgetător, directă, sinceră și mereu în căutarea aventurii, va avea idei foarte specifice în privința momentului în care vrea să se căsătorească. Săgetătorul are tendința de a avea toate răspunsurile, întotdeauna, sau măcar să aibă impresia că așa este. Deci, așa hotărâtă cum este, cel mai probabil Săgetătorul va alege o zi de primăvară, din aprilie sau mai, pentru a-și organiza nunta.

Capricorn

Mireasa Capricorn va avea tendința de a fi puțin nesigură pe ea însăși, așa că va fi important pentru ea să verifice data aleasă cu cei mai importanți invitați, ca să se asigure că le convine. Ultimul lucru de care va avea nevoie femeia Capricorn este să se streseze că a ales o dată în care domnișoarele de onoare nu vor putea fi prezente.

Vărsător

Femeia Vărsător este neîmblânzită. În calitate de mireasă, Vărsătorului i se potrivește un decor și un climat care îi îndeplinește dorința de a depăși limitele. O nuntă de primăvară va suna atractiv pentru Vărsător, datorită preferinței ei pentru un decor simplist, luminos, în nuanțe de lavandă sau bleu.

Pești

Mireasa Pești este visătoarea zodiacului, așa că va avea nevoie de o dată a nunții care să îi reflecte natura romantică. Să se mărite în timpul lunii pline ar fi ideal pentru această femeie misterioasă și senzuală. O locație în aer liber, în lumina lunii, este decorul de care această mireasă are nevoie.

Citește și:
Cât de superstițioasă ești, în funcție de zodia ta

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie