Calitățile și defectele fiecărei zodii, atunci când sunt într-o relație

Fiecare zodie are caracteristici unice și din această cauză un ghid ar fi util atunci când te întâlnești cu o persoană nouă. Cu cât ai mai multe informații (chiar dacă acestea provin de la astre), cu atât mai bine.

Calitățile și defectele fiecărei zodii, atunci când sunt într-o relație

Ce zodie te va face să râzi și ce zodie nu îți va răspunde la mesaje? Citește în continuare avantajele și dezavantajele fiecărei zodii.

Berbec

Calități:

Berbecii sunt pregătiți mereu pentru aventuri și sunt foarte amuzanți. Energia lor este contagioasă, iar chimia dintre voi doi este incredibilă.

Defecte:

Pot fi foarte critici cu ei înșiși și se vor îndepărta de tine în acele momente. Totodată Berbecii sunt cunoscuți pentru modul în care îți ignoră apelurile și mesajele.

Taur

Calități:

Taurii sunt foarte iubitori și te vor face să te simți protejată. În plus, există și o șansă ca partenerul tău să gătească foarte bine.

Defecte:

Câteodată pot fi foarte încăpățânați și nu vor să facă nimic. Dacă nu te descurci cu acest tip de oameni ar fi mai bine să stai departe de un Taur.

Gemeni

Calități:

Nu te vei plictisi niciodată întâlnindu-te cu o persoană Gemeni. De regulă persoanele Gemeni sunt foarte inteligente, pot susține o discuție pe orice subiect și, în plus, vor pune pe primul loc sentimentele și nevoile tale.

Defecte:

Deoarece sunt atât de inteligenți, pot da impresia că știu tot și te pot face să te simți inferioară din punct de vedere intelectual. Totodată ei au obiceiul de a se gândi prea mult la unele lucruri și se pot supăra destul de repede.

Rac

Calități:

Racii te vor trata bine întotdeauna și poți avea încredere deplină în ei. Totodată această zodie este potrivită pentru angajamente.

Defecte:

Își schimbă dispoziția foarte des. Acum sunt foarte fericiți, iar în secunda următoare devin triști și melancolici, fără să-ți spună ce îi supără.

Leu

Calități:

Leii au o mulțime de calități: sunt amuzanți, pot face mereu lucrurile mai interesante și au carismă. Alături de un Leu vei crea cele mai frumoase amintiri.

Defecte:

Leul nu este considerat cea mai empatică zodie. Pentru acesta, sentimentele oamenilor din jur nu contează foarte mult, iar atunci când rănesc pe cineva nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

Fecioară

Calități:

Persoanele din zodia Fecioară sunt în general foarte drăguțe și au mereu grijă de sentimentele tale. Pot fi adorabile într-un mod matur și te poți baza întotdeauna pe ele.

Defecte:

Pot fi foarte sensibile și se vor îndoi de sinceritatea ta atunci când încerci să le ajuți să se simtă mai bine.

Balanță

Calități:

Balanțele sărută cel mai bine. Totodată știu să flirteze și să te facă să te simți atrăgătoare.

Defecte:

Această zodie urăște conflictul, așadar în loc să vă despărțiți față în față, va prefera să te ignore și să nu afli niciodată ce se întâmplă.

Scorpion

Calități:

Atunci când ești cu un Scorpion, legătura va fi de obicei foarte puternică, iar totul este foarte intens, atât din punct de vedere sexual, cât și emoțional. Această zodie se implică mereu cu multă pasiune.

Defecte:

Intensitatea poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj, deoarece seriozitatea acestei zodii poate deveni înfricoșătoare.

Săgetător

Calități:

Săgetătorul este foarte amuzant și distractiv. Mereu are o dispoziție bună și este gata de noi experiențe.

Defecte:

Este încântat de lucrurile noi, așadar poate fi o provocare să încerci să aveți o relație serioasă. Angajamentele nu sunt chiar specifice acestei zodii.

Capricorn

Calități:

Nu trebuie să îți faci griji de loialitatea unui Capricorn. Acesta îți va fi mereu credincios și poți avea încredere în el. În plus, acesta nu va aștepta Crăciunul sau ziua ta pentru a te face să te simți specială, așa că este posibil să fii surprinsă cu flori și cadouri.

Defecte:

Capricornul își dorește să controleze totul și de aceea este posibil să te simți inconfortabil în preajma lui. Poate fi destul de manipulator, însă fără să își dea seama.

Vărsător

Calități:

Un Vărsător te va surprinde mereu cu gândurile sale unice. Va fi dispus mereu să încerce lucruri noi, fie că e vorba de un restaurant nou sau un club. Când ești în preajma unui Vărsător, acesta te face să te simți în largul tău.

Defecte:

Câteodată Vărsătorii pot fi prea visători și nepăsători. Emoțiile pot deveni o problemă pentru aceștia și totodată pot fi agresivi dacă nu sunt lăsați să ia decizii.

Pești

Calități:

Peștii vor încerca mereu să te înțeleagă. Un partener Pești te va face mereu să râzi și va deveni și cel mai bun prieten al tău.

Defecte:

Nativii acestei zodii pot fi foarte sensibili și se pot închide în ei fără a-ți explica cu ce anume i-ai rănit. Este posibil ca în relația cu ei să apară numeroase probleme de comunicare.

Citește și:
5 zodii cărora le este dificil să își gestioneze emoțiile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie