Calitatile de top ale femeii Sagetator

Optimista, aventuriera si o parternera ideala de calatorii. Acestea sunt doar cateva din calitatile unei Sagetatoare, careia viata i se prezinta drept o aventura si ea trebuie sa reuseasca sa experimenteze si sa cunoasca mai mult cu fiecare zi!

Calitatile de top ale femeii Sagetator

Din toata suita de calitati a acestei zodii, am ales cateva trasaturi ce te fac sa adori o femeie Sagetator!

1. Este optimista zodiacului!

Una dintre cele mai importante calitati ale acestei zodii este optimismul cu care priveste lucrurile. Modul sau de a privi lucrurile si de a vedea partea buna, chiar si atunci cand lucrurile nu sunt roz, o transforma pe femeia Sagetator intr-o persoana ce iti va face zilele mai frumoase!

2. Ofera generozitate din plin!

Inima ta mare te face sa iti doresti sa ajuti oricand persoanele din jurul tau si sa le oferi intotdeauna suport neconditionat. Simti o nevoie acuta de a ajuta societatea in care traiesti si nu iti este dificil sa ii refuzi pe cei aflati in dificultate. Din aceasta cauza, poti fi trezita in mijlocul noptii pentru ca un prieten este in impas! Partea buna este ca oferi tot ajutorul cu zambetul pe buze si cu sinceritate!

3. Se hranesti cu aventura!

Sagetatoarele debordeaza de spontaneitate si sunt mereu in cautare de senzatii noi! Au o pofta imensa de a cunoaste, vedea, gusta si experimenta lucruri noi, de aceea sunt intotdeauna pregatite pentru o noua aventura, un nou restaurant, o noua calatorie. Viata alaturi de o reprezentanta a acestei zodii nu va fi niciodata monotona si lipsita de actiune!

4. Esti lipsita de prejudecati!

Oamenilor le place sa se afle in compania Sagetatoarelor, deoarece acestea dau dovada de multa tolerant fata de opiniile celorlalti. Aceste femei sunt constiente de diferentele dintre oameni si nu se asteapta ca sa existe doua persoane la fel. Viziunea degajata asupra vietii o transforma intr-o persoana placuta si interesata de indiviualitatea celor de care se inconjoara.

5. Ai incredere in propria persoana!

Aceasta zodie dominata de centaur se bucura din plin de incredere in propria persoana. Acest lucru reprezinta un avantaj, deoarece aceasta incredere le poate ajuta sa ajunga acolo unde isi doresc. Partea negative este ca, uneori, aceasta poate fi interpretata drept infatuare.

6. Iti iubesti independenta!

O Sagetatoare adevarata este dependenta de propria independenta! Femeile guvernate de aceasta zodie sunt indragostite de libertate si nu permit altor persoane sa le ingradeasca. Pentru ca intelege nevoia de independenta, femeia sagetator ii ofera partenerului suficient spatiu personal si independent, asteptand de la acesta aceeasi atitudine.

7. Esti o prietena minunata!

Optimismul, generozitatea, nevoia de aventura si viziunea libertina te transforma intr-o prietena minunata! Persoanele din viata ta nu se plictisesc nici o clipa atunci cand te au in preajma si esti optiunea numarul 1 atunci cand se gandesc la parteneri de aventuri sau calatorii.

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie