Bărbații născuți în aceste zodii îți vor frânge inima

Se folosesc de abilitățile lor să te cucerească, dar în final tot îți vor frânge inima, așa că, fă-ți un favor și stai cât mai departe de acești bărbați!

Bărbații născuți în aceste zodii îți vor frânge inima

Este destul de dificil să îți dai seama ce este în mintea unui bărbat. Și tocmai pentru că e greu, e important să fii atentă la anumite semnale pe care el ți le transmite. 

Dacă la început este extrem de afectuos, e posibil ca pe parcurs să se schimbe și să nu îți mai acorde atenția dorită. Și chiar dacă nu vrei să recunoști, în cele mai multe dintre cazuri, o relație cu un asemenea bărbat, care nu e atent la nevoile tale și nu te respectă, nu va putea funcționa. Conform astrologiei, unii bărbați sunt mult mai predispuși să îți frângă inima, așa că, evită-i pe cât posibil! 

1. Gemeni

Gemenii sunt extrem de narcisiști. Sunt genul de bărbați care vorbesc în permanență despre pasiunile lor, însă niciodată nu sunt curioși să afle câte ceva și despre partenerele lor. Adoră să flirteze și să fie mereu în centrul universului, așa că ar fi cazul să nu îți pierzi timpul cu un asemenea bărbat. 

2. Leu

Chiar dacă au foarte mare încredere în ei, Leii tot caută să primească validări, dar și complimente din partea celor din jur. Însă, un aspect pe care nu ar trebui să îl uiți despre Lei este că lor nu le pasă deloc de părerile celorlalți. Își doresc să aibă parte de atenție și vor face orice să o obțină, chiar dacă asta înseamnă să își neglijeze partenerele.

3. Scorpion

Scorpionii te vor atrage atât cu farmecul lor, cât și cu aspectul lor fizic. Însă, pe măsură ce petreci mai mult timp cu un bărbat născut în acest semn zodiacal, îți vei da seama că nu este interesat de o relație și își dorește mai mult o aventură. Nu îți va acorda niciodată atenția pe care o meriți și nici nu va încerca să schimbe asta.

4. Săgetător

Bărbații Săgetător folosesc sexul drept un mijloc de manipulare. În tot acest proces, ei nu își dau seama că în anumite situații pot părea penibili în încercarea lor de a cuceri o femeie. Știu că metodele lor nu funcționează, dar vor încerca în continuare, fără să le pese ce ar putea crede posibilele partenere.

Citește și:
5 zodii cărora le este dificil să își gestioneze emoțiile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie