Astrologia infidelității – cât de predispus este să înșele, în funcție de zodia lui

Sunt unele semne zodiacale mai predispuse să înșele decât altele? Ești îngrijorată că partenerul tău poate fi infidel? Încearcă să îi descifrezi comportamentul și să afli cât de predispus este să te înșele, în funcție de semnul său zodiacal.

Astrologia infidelității – cât de predispus este să înșele, în funcție de zodia lui

În realitate, niciun semn zodiacal nu este mai predispus să înșele decât altul. Însă, în cazul în care vrei să te protejezi de acest sentiment neplăcut îți oferim în următoarele rânduri câteva caracteristici ale zodiilor care ar putea să-ți facă o idee despre cum gândesc atunci când vine vorba de infidelitate.

Berbec

Berbecul este un semn zodiacal energic, care este tot timpul într-o continuă mișcare și care, dacă este dispus să înșele, o va face doar pentru că se plictisește în relația în care este implicat. Fii spontană și impresionează-l, așa te vei feri de posibilitatea că acesta să caute aventura în altă parte.

Taur

Acest semn zodiacal este foarte fidel și va fi dispus să înșele doar dacă va fi înșelat sau dacă nu va avea parte de plăcere, pasiune și afecțiune în relație. Este, de asemenea, foarte senzual și îi place să aibă parte atât de atenție afectivă, cât și de atenție fizică. Mult sex și cine romantice îl vor face pe acesta să-și păstreze relația.

Gemeni

Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală. Dacă va fi predispus să înșele acesta nu o va face fizic, ci mai degrabă online, prin e-mail, prin site-uri de socializare sau, de ce nu, prin intermediul videochat-ului. Așa că, dacă vrei să ții acest semn zodiacal fidel, pune-i mintea la contribuție!

Rac

Senzual, afectiv, iubitor, Racul așteaptă întotdeauna atenție. Stima scăzută față de propria persoană este unul din motivele pentru care oamenii înșală. Deci, dacă Racul tău nu se simte îndeajuns de iubit, este posibil să se ducă să caute afecțiune în altă parte. Încearcă să-i demonstrezi acestuia cât de mult îl iubești, în fiecare zi.

Leu

Leul, la fel ca și Berbecul, este un semn zodiacal de foc, care își dorește o relație tensionată care să alunge monotonia fiecărei zi. În plus, acestuia îi place se fie în centrul atenției și să fie cel mai bun în toate. Pentru a-l ține alături și tot timpul activ ai putea să vii mereu cu un truc nou în patul conjugal. Însă să nu te mire dacă te înșală, pentru că acesta are tendința să caute mereu o persoană mai tânără pentru că urăște ideea de a îmbătrâni.

Fecioară

Fecioara este un semn serios, iar nativii născuți în această zodie sunt destul de critici cu ei înșiși, dar în același timp sunt foarte loiali. Se spune că, dacă devin frustrați, pentru că nu le oferi atenția cuvenită sau pentru că ești prea critică cu ei, aceștia devin de asemenea critici cu tine și astfel ajung să înșele din dorința de a găsi ceva nou. Așa că, dacă nu vrei să-l pierzi, arată-i cât de mult îl iubești si cât de loială ești.

Citește și:
Cele 4 zodii care au cele mai pasionale relații

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
evedete.ro
Mai multe din astrologie