Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11-17 februarie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 februarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11-17 februarie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 11-17 februarie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 februarie 2019:

Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Odată ce acest lucru va deveni un obicei, o să reușești să faci alegeri înțelepte și benefice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 februarie 2019:

Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. În ceea ce te privește, viața este o „cutie” plină de provocări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 februarie 2019:

Pui multă pasiune în tot ceea ce faci deoarece nu crezi în lucruri făcute pe jumătate, mai ales atunci când la mijloc se află și propriile interese. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 februarie 2019:

Vitalitatea care te acompaniază pe parcursul întregii săptămâni te ajută să reduci destul de mult efectele negative ale stresului de care ai parte în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 februarie 2019:

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi totuși o fire independentă și individualistă. Aceste caracteristici ale personalității tale fac destul de dificilă colaborarea, în armonie, cu colegii din echipă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 februarie 2019:

Atunci când știi că demersurile pe care le faci într-un anumit sens sunt cele potrivite, fii încrezătoare că și rezultatele vor apărea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 februarie 2019:

Nu ești o fire superficială, dar uneori ai tendința să ignori unele semne pe care le primești deoarece nu vrei să îți complici existența. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 februarie 2019:

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 februarie 2019:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi să te lași condusă doar de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 februarie 2019:

Nu mai lua decizii influențată fiind doar de starea emoțională de moment! Acest mod de a te comporta îți poate crea, pe termen lung, destul de multe frustrări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 februarie 2019:

Poziția retrogradă a lui Mercur te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 februarie 2019:

Ai parte de inspirație și de momente definitorii legate de carieră, dar nu vei neglija nici proiectele personale începute de curând. Norocul pare să fie de partea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie