5 motive pentru care nativul Rac este cel mai bun partener de distractie

Racii sunt plini de contradictii, misteriosi si gata sa se simta bine oricand. Pentru o vara de neuitat e bine sa iti alegi cu grija partenerii de distractie, care nu iti vor strica niciodata buna dispozitie.

5 motive pentru care nativul Rac este cel mai bun partener de distractie

Iata 5 motive pentru care ai nevoie de un Rac vara asta langa tine:

Asculta tot ce ai de spus

Nativul Rac este un foarte bun ascultator, asa ca oricand ai nevoie de un sfat va fi acolo pentru tine. Mai mult, va lua in considerare orice idee traznita iti vine in cap. Fie ca e vorba despre o excursie pe care nu ai mai facut-o sau daca ai nevoie de un partener alaturi de care sa organizezi cea mai neobisnuita petrecere, Racul este cel pe care te poti baza.

Nu te dezamageste

Daca ati planificat ceva impreuna nu va fi nicodata cel care va renunta in ultima secunda, lasandu-te singura. Racii sunt persoane foarte loiale, investesc timp si energie in relatiile lor, dar asteapta acelasi lucru de la tine. Nu te va lasa singura in seara in care ati planuit sa iesiti la un film sau in oras.

Ii pasa de tine

Racul este extrem de grijuliu si nu ezita sa iti sara in ajutor la nevoie. Daca esti norocoasa sa ai un prieten Rac, trebuie sa stii ca iti va fi alaturi in orice situatie. Daca vara ta incepe nu tocmai cu o stare buna, poti avea incredere ca te va ajuta sa intri in atmosfera de vacanta.

Te va impiedica sa iei decizii gresite

Adora aventurile si explorarea lucrurilor noi, dar sunt totodata rationali cand vine vorba de luarea unor decizii importante. Vor merge oriunde cu tine, stiind insa foarte bine care sunt limitele intre distractie si o situatie care poate deveni mult prea riscanta pentru siguranta voastra.

Iti scoate la lumina latura creativa

Racii sunt persoane creative si au succes in orice domeniu ce tine de arta. Ii face placere sa isi exploreze simtul artistic si te va face si pe tine sa ti-l descoperi alaturi de el.

Text: Dora Chelariu
Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie