Aceste 3 zodii vor avea cel mai reușit Valentine’s Day

Valentine's Day se apropie cu pași rapizi, iar planetele se aliniază deja pentru a oferi unor zodii o zi cu adevărat specială.

Aceste 3 zodii vor avea cel mai reușit Valentine’s Day

Aceste zodii vor avea un Valentine’s Day cu adevărat deosebit, indiferent că sunt într-o relație sau nu, toate acestea datorându-se lui Venus, care se află în zodia Pești de de pe 10 februarie. Amestecul dintre Soare care se află în zodia Vărsător și Venus în Pești vor duce la un val universal de iubire de Valentine’s Day, deci toată lumea se va simți bine atât acasă, cât și în univers.

Aceste 3 zodii sunt pur și simplu mai norocose și se vor bucura din plin de tot ce le va oferi data de 14 februarie: Leu, Vărsător și Pești. Aceste zodii sunt de asemenea responsabile pentru răspândirea fericirii de Ziua Îndrăgostiților. Zodia Pești va activa iubirea necontiționată cauzată de energia lui Venus, iar zodia Vărsător se va asigura că fericirea resimțită de toți este răspândită întregului colectiv. Această fericire se datorează zodiei Leu, care împarte iubire încă de pe 31 ianuarie, noaptea super-lunei albastre sângerii.

Așa se va desfășura data de 14 februarie pentru fiecare din cele 3 zodii.

Leu

Anul acesta de Valentine’s Day, zodia leu va lumina orice încăpere în care intră. Va trebui însă să îți știi clar intențiile când intri în încăperea respectivă: ești acolo pentru a răspândi fericire sau pentru a-ți hrăni egoul? Zâmbește, fii glumeț, fii darnic cu îmbrățișările și lasă-ți flacăra interioară să strălucească puternic. Întreaga comunitate are nevoie de pasiunea și de energia ta pentru a înviora și a înveseli aceste zile reci de iarnă. Sezonul vărsătorilor poate avea efecte negative asupra celora cărora le este greu să depășească ultima perioadă rece a anului. Tu ești căldura care îi face pe toți să se încreadă în soare.

Vărsător

Poate că frigul lunii februarie este greu de suportat pentru alte zodii, dar acest anotimp te-a ajutat să-ți dezvolți extraordinar de mult capacitățile mintale. Aceasta este luna în care o să găsești adevărata iubire a inimii tale, deși s-ar putea să nu vină sub forma la care te-ai aștepta. Sufletele pereche vin în diferite forme, iar dacă nu îl vezi pe al tău, nicio grijă, totul se va limpezi ulterior. Chiar dacă ești single anul acesta de V Day, știi că atâta timp cât faci parte din univers nu ești niciodată singur. 

Pești

Întreaga ta existență se învârte în jurul găsirii iubirii adevărate, pești. Este obiectivul tău suprem, apa din pocalul tău sfânt, iar pe 14 februarie acest pocal va da pe dinafară cu iubire și bunăstare. Aceasta este influența lui Venus și depinde de tine să dai mai departe această bunăstare. Când vrei, poți să faci minuni, iar anul acesta de Ziua Îndrăgostiților vei împarți persoanelor cu care ești cel mai apropiat putere, curaj si bucurie. Ai putea chiar să te surprinzi pe tine însuți, iubirea îți dă curaj, deci nu ezita să dai dovadă de acest nou curaj cu care ai fost înzestrat. Chiar dacă această persoană se dovedește sau nu că e sufletul tău pereche, vei avea parte e o lecție karmică care te va ajuta să împarți bucurie. Cu toții am avea de învățat de la tine.

Citește și:
Zodiile care te pot convine să faci orice

Text: Catinca Sulea
Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie