8 motive pentru care Gemenii sunt cei mai extravaganti prieteni pe care ii poti avea

Unii ii considera persoane cu doua fete, in timp ce altii le admira entuziasmul, fiind fascinati de energia lor.

8 motive pentru care Gemenii sunt cei mai extravaganti prieteni pe care ii poti avea

Daca te vei imprieteni cu un nativ Gemeni, calatoria ta prin viata va fi lipsita de monotonie. Iata de ce:

Nu vei fi niciodata nevoita sa mai ceri un compliment

Un nativ Gemeni iti va spune intotdeauna parerea lui sincera, te va complimenta cand trebuie si nu se va feri sa te critice cand este cazul.

Transforma o situatie minora intr-un eveniment memorabil

Trec foarte usor de la normalitate si calm, la nebunie, transformand o iesire banala intr-o amintire de neuitat. De neuitat intr-un sens bun!

Te vor iubi si uri in acelasi timp

Isi schimba repede dispozitia si trec usor de la o stare la alta. Dupa o cearta, te vei simti prins in acest amalgam de sentimente. Apoi, vei primi un simplu mesaj cu o invitatie la cina, ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Au propria notiune a timpului

Adora sa fie in centrul atentiei, neconcepand ca o petrecere poate incepe cu adevarat pana la aparitia lor. Vor accepta sa se intalnesca cu tine unde le-ai propus, doar pentru ca nu s-au hotarat inca la ce ora sa ajunga.

Ce este normal pentru ceilalti, pentru ei este inedit, si invers

Se remarca in orice multime. Fie au o culoare neobisnuita in par sau un look care nu poate ramane neobservat. A merge impreuna la cumparaturi poate fi o experienta inedita.

Nu isi asuma niciodata intreaga responsabilitate

Nu vor avea niciodata sentimentul ca vina este in totalitate a lor, desi isi constientizeaza greselile. Nu se simt confortabil in a fi oaia neagra' a grupului.

Se iubesc mai mult pe sine decat te iubesc pe tine

Asta nu inseamna ca nu le pasa sau ca nu pot sa fie foarte buni prieteni. Pur si simplu trebuie sa gasesti momentul potrivit in care sunt dispusi sa te asculte, lasand la o parte toata agitatia lor. Sunt destul de individualisti si poti invata de la ei cum sa te apreciezi mai mult.

Au nevoie de falsa impresie ca detin controlul

Desi detin aptitudini de lider, pot fi de multe ori naivi si superficiali. Simt nevoia sa li se confirme ca sunt o anumita autoritate in viata ta. Se inconjoara de oameni creativi, pentru ca de multe ori sunt prea imprastiati pentru a ramane creativi ei insisi.

Text: Dora Chelariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie