7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Berbec!

7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Berbec!

E bine sa fii constienta de aceste provocari astfel incat sa fii pregatita sa le depasesti. Vezi asadar in care din urmatoarele trasaturi te regasesti:

1. Impulsivitate

Fiind Berbec, este foarte posibil sa fii impulsiva. Poti lua decizii in fuga, ca apoi sa realizezi ca nu erau cele mai bune alegeri. Actionezi rapid fara sa te gandesti la impactul pe care il au actiunile tale in viata ta sau in viata celorlalti. Poti sa iti controlezi impulsivitatea reflectand inainte sa iei o decizie. Vei vedea ca si cateva minute pot face diferenta.

2.Dispozitie schimbatoare

Berbecii sunt recunoscuti ca avand toane. Daca este si cazul tau, atunci esti deja constienta de asta. Toanele tale sunt in continua schimbare, depinde doar de tine sa le tii sub control. Chiar si simpla decizie de a face asta poate sa te ajute.

3. Atitudine autoritara

Berbecii sunt lideri innascuti dar uneori tind sa exagereze. Daca nu esti atenta, vei incepe sa fii privita ca un mic tiran. Poate ca ai cele mai bune intentii din lume, ceilalti nu vor observa si se vor simti ofensati. Daca inveti sa emiti sugestii in loc de instructiuni, vei incepe sa te bucuri de cooperarea celor din jur.

4. Esti atotstiutoare!

Vine de obicei la pachet cu atitudinea autoritara. Probabil ca nici nu o faci intentionat, incerci doar sa fii de ajutor. Se poate insa interpreta gresit daca nu esti atenta si iti va afecta relatiile cu cei din jurul tau.

5. Abandonezi

Berbecul nu termina intotdeauna lucrurile pe care le incepe. Asta nu e rau daca lucrurile chiar nu merg sau daca iti dai seama ca ceea ce faci este gresit. Insa nu abandona doar pentru ca te simti coplesita la un anumit moment. Daca vei persevera, vei fi mandra de ce ai realizat mai tarziu. Asa ca, rezista!

6. Momente copilaresti

Ok, le avem cu totii  la un moment dat, indiferent de zodie! La Berbec sunt doar mai dese si poate mai intense decat in cazul celorlalte zodii. Cand nu obtii ce vrei, tinzi sa te porti copilareste. Din fericire, poti oricand sa alegi cum vrei sa reactionezi si acesta este un lucru la care poti lucra.

7. Complex de superioritate

Berbecul are tendinta sa ii priveasca de sus pe ceilalti. Poate ca ti-ar fi de folos sa te gandesti ca nu stii totul despre ceilalti. Asta te poate ajuta sa vezi lucrurile mai echilibrat. Empatia te poate salva!

Text: Ana Toma
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie