7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Rac!

Cei nascuti in zodia Racului sunt persoane minunate. Dar la fel ca toate celelalte zodii au si trasaturi care ii pot pune serios la incercare.

7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Rac!

1. Prea multa sensibilitate

Cateodata Racul poate fi excesiv de sensibil. Poti interpreta lucrurile altfel decat sunt in realitate. Daca esti hipersensibila, probabil esti constienta de asta si atunci stii ca trebuie sa iei masuri in acest sens.

2. Egocentrici

Racii pot fi egocentrici cateodata, chiar fara sa fie constienti de asta. Nu o fac intentionat. Este foarte simplu sa fii atat de preocupat de propria viata, incat sa nu mai acorzi suficienta atentie celor din jur. Implica-te mai mult in viata celor apropiati, arata-le ca iti pasa.

3. Pesimisti

Poti fi o persoana pesimista daca esti nascuta in zodia Racului. Nu iti permiti luxul de a te gandi ca lucrurile vor merge bine. Si chiar daca e bine sa ai tot timpul in vedere ca lucrurile pot merge prost, gandeste-te totusi ce este posibil sa mearga bine. Nu o sa te vindeci niciodata complet de pesimism, dar cel putin lasa loc pentru ca lucrurile bune sa se intample in viata ta. Vei vedea ca te vei simti mai bine cand nu mai esti atat de pesimista.

4. Pot fi ranchiunosi!

Racii nu uita niciodata. Si nici nu iarta. Pot sta suparati foarte mult timp. Este bine sa iti insusesti lectiile pe care ti le ofera viata dar nu iti face bine sa te impovarezi cu sentimente negative. Tu esti cea care va avea cel mai mult de suferit. Fa-ti un bine si renunta la resentimente.

5. Incapatinati

Racii pot fi extrem de incapatanati. Sa fii determinat este un lucru bun. Dar daca nu esti atenta, la un moment dat iti poate crea probleme. Invata sa discerni intre determinare si incapatanare. Una este sa fii foarte hotarata cand ai motive temeinice si alta este sa te incapatanezi doar de dragul de a fi incapatanata.

6. Evita situatiile neplacute

Racii se pricep foarte bine sa evite situatiile si subiectele dificile. Chiar daca este de inteles ca vrei sa eviti lucrurile care te scot din zona de confort, totusi nu poti face asta de fiecare data. Uneori este mai bine sa infrunti o problema, altfel va persista. Aceasta abordare este de ajutor in special cand vorbim despre job sau despre o relatie cu probleme.

7. Detasare

Ai o abilitate extraordinara de a te detasa. Asta poate fi un lucru bun, insa nu intotdeauna. Detasarea te ajuta sa nu te implici emotional in lucruri care te fac sa suferi, insa in acelasi timp iti poate rapi momentele de traire intensa pe care ti le ofera viata. Secretul este sa faci diferenta, sa stii cand este bine pentru tine sa te implici sau cand este mai bine sa te detasezi.

Text: Ana Toma
Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie