7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Fecioara!

7 defecte ale persoanelor nascute in zodia Fecioara!

Daca esti zodia Fecioara, iata care sunt principalele tale defecte si cum poti sa le tii in frau:

1. Mrs. Inflexibilitate

Agenda sau, dupa caz, smartphone-ul sunt prietenii tai cei mai buni. Orice te ajuta sa-ti organizezi timpul e un cadou perfect pentru tine. Tu trebuie sa ai totul sub control, notat undeva, stii exact unde treubie sa fii peste o saptamana si vei fi si punctuala. Si sa nu cumva sa iti deranjeze cineva programul! Totusi, nu uita ca uneori lucrurile neplanuite sunt cele mai frumoase. Ia-ti liber macar cateva minute pe zi de la programul strict si lasa totul sa se intample de la sine, pe moment. Noteaza pe prima pagina a agendei cuvantul flexibilitate'.

2. Ratiunea este prietena ta cea mai buna

Filtrul ratiunii e cea mai mare calitate a ta, dar si cel mai mare defect. Desi in general te ajuta, ca de obicei, moderatia e cheia, iar tu esti spre limita de sus a ratiunii. Judeci totul prin mintea ta analitica si cenzurezi orice farama de judecata emotionala. Vestea buna e ca poti sa te autoeduci in a fi mai open-minded si a nu-ti mai impune standarde atat de fixe de analiza.

3. Critica face parte din AND-ul zodiei tale

Stiu ca tot ceea ce vrei este sa fii de ajutor atunci cand ceva nu merge bine natura ta perfectionista e prea puternica si ti-e foarte, dar foarte greu sa te abtii si sa nu critici. Constructiva, negativa, critica poate fi deranjanta pentru unii, mai ales daca nu iti vor ajutorul, sfatul. Stabileste-ti o regula: sa nu iti dai cu parerea decat daca ti se cere.

4. Ce-i in gusa si-n capusa'

Prietenii unei Fecioare sunt cei mai norocosi. Nativii acestei zodii sunt foarte directi si sinceri, uneori prea sinceri. Pentru ca unii oameni nu pot accepta adevarul atat de crud, e de preferat sa te gandesti de doua ori inainte sa spui ceva. Cei care apreciaza sinceritatea ta vor avea de castigat, totusi, putina diplomatie nu ti-ar strica, mai ales in relatiile profesionale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie