7 calitati pe care le au toate nativele Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt niste foarte controversate, cunoscute pentru spiritul perfectionist, fiind mereu organizate si punctuale.

7 calitati pe care le au toate nativele Fecioara

Este destul de simplu sa recunoastem o Fecioara, judecand dupa urmatoarele 7 caracteristici de care acestea dau (aproape) intotdeauna dovada:

Independenta

Una dintre cele mai interesante trasaturi ale unei Fecioare este capacitatea ei de a duce la bun sfarsit pana si cele mai grele provocari care i se ofera, iar asta facand-o luptand si lucrand pe cont propriu. Fecioarele nu arunca o simpla idee, dupa care asteapta ca altii sa o puna in aplicare, ele iau taurul de coarne si rezolva singure totul de la inceput pana la final, bazandu-se doar pe propria persoana. Fecioara va avea viziunea, va lucra pe tot parcursul procesului, iar tie nu iti va ramane decat sa admiri rezultatele uluitoare.

Inteligenta

Mintea unei Fecioare lucreaza precum un mecanism german: fara intrerupere si al naibii de bine! Femeia Fecioara va retine intotdeauna o cantitate foarte mare de informatie si detalii de tot felul si va avea mereu solutii bine puse la punct pentru orice problema. Ea analizeaza foarte mult, are o memorie extraordinar de buna si este binecuvantata cu puterea de a citi oamenii foarte usor si corect, de a le vedea adevaratele intentii si de a anticipa urmatoarele miscari.

Spirit analitic

Femeia in zodia Fecioara va lua in calcul toti factorii inainte de a mai face un pas. Aparent, ele pot fi considerate incete sau indecise, insa acestea sunt doar niste iluzii, ele fiind de fapt capabile de a produce niste rezultate uimitoare. Datorita acestei trasaturi, Fecioara va fi intotdeauna acolo cu sfaturi bune si utile pentru prietenii sai. Uneori ea poate fi judecata gresit ca fiind introvertita, desi tot ceea ce face este sa pastreze linistea si sa proceseze tot ceea ce se intampla in jurul ei, facand legaturi si intelegand tot felul de situatii.

Un prieten de incredere

Fecioara iubeste sa gandeasca si nu va spune nu' la nicio sesiune de brainstorming, fiind intotdeauna acolo sa-si prezinte ideile geniale si gandite pana la ultimul detaliu. Ea va fi intotdeauna fericita atunci cand realizeaza cat de mult prietenii, familia si toti cei din jurul ei au nevoie de ea. Femeia Fecioara s-ar potrivi de minune in rolul de detectiv sau consultant, folosindu-si aptitunile la maxim si dand sfaturi atunci cand este nevoie.

Ordonata si ingrijita

Fecioara uraste si va uri intotdeauna o camera dezordonata, un parc mizerabil, un raft haotic sau un par nearanjat. Ea pune intotdeauna lucrurile la locul lor, are intotdeauna o lista cu detalii ce trebuie puse la punct si observa din prima un colt indoit al sacoului. Nu poate trai sau lucra intr-un loc cu lucruri aruncate gramada si neorganizate dupa vreun criteriu logic. Daca esti o persoana ce apreciaza ordinea (uneori exagerata'), vei fi foarte incantat sa traiesti cu o femeie Fecioara, pentru simplul fapt ca vei gasi intotdeauna lucrurile exact in locul lor si nu vei pierde niciodata nimic.

Adepta a hobby-urilor ciudate, dar interesante

Daca inca nu te-ai convins ca femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt un mister complet, este cazul sa arunci o privire la activitatile pe care acestea le indragesc. Daca iti plac colectiile de orice fel, este foarte probabil sa iti doresti sa ai macar o prietena Fecioara. Ele iubesc orice le permite sa isi arate spiritul organizat si perfectionismul care le caracterizeaza atat de bine, asa ca te pot ajuta sa-ti completezi colectia de stampile, ba chiar ar putea sa adopte un nou stil de viata, mult mai sanatos, pentru a te ajuta sa intelegi mai in amanunt medicina alternativa.

Spirit practic

Fiind o zodie a pamantului, o poti surpinde de multe ori pe Fecioara intr-o stare de transa: trebuie sa stii ca acest lucru nu semnaleaza faptul ca este visatoare, ci pur si simplu ca analizeaza si incearca sa gaseasca solutii practice pentru ceea ce o framanta. Un stil de viata foarte bine organizat este un alt lucru ce se poate spune despre felul in care o Fecioara alege sa-si traiasca viata.

Text: Teodora Maracineanu

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie