7 calitati extraordinare ale persoanelor nascute in zodia Leu

Desi, la prima vedere, zodia Leu nu pare a se numara printre cele mai avantajate semne zodiacale, totusi nativii Leu are multe trasaturi positive pentru care merita sa fie apreciati.

7 calitati extraordinare ale persoanelor nascute in zodia Leu

Nativii acestei zodii sunt, cu siguranta, persoane care cer si impun respect.

1. Au o viata sociala activa

La fel ca majoritatea regilor, nativii Leu au acea carisma naturala, o intuitie care le spune ca locul lor este sub lumina reflectoarelor. Pot parea putin aroganti la inceput, insa firea lor amabila, inteligenta de necontestat si abilitatea de a cuceri oamenii din jurul lor, te vor transforma imediat in unul dintre cei mai mari fani ai lor. In general, Leii domina grupurile din care fac parte, dar intr-o maniera acceptabila, folosindu-se de sarmul lor care capteaza cu mare usurinta toata atentia.

2. Sunt buni lideri

Leii sunt puternici, dinamici, creativi si capabili sa conduca cu o mana de fier o lume firava. Leadership-ul este una dintre trasaturile acestei zodii care nu poate fi contestata si pentru care ar trebui respectati. Nativii zodiei Leu au idei creative si fascinante, sunt dispusi sa riste cand ceilalti nu au acest curaj, transmit mesajele cu precizie si claritate si au parte de respect si loialitate din partea subordonatilor lor.

3. Sunt ambitiosi

Acesti lideri puternici sunt incredibil de ambitiosi si le face o deosebita placere sa profite de sansele care li se ivesc in cariera, mai ales cand este vorba despre ceva ce pare imposibil de facut. Orientati spre zona de afaceri, acestia nu se vor multumi pana cand nu vor atinge cel mai inalt nivel posibil. Iar daca se implica in politica, sigur nu se vor lasa pana nu vor ocupa functii de guvernare, la fel cum cei implicati in proiectele anumitor fundatii vor face o treaba excelenta.

4. Sunt directi

Un Leu stie exact ce isi doreste si stie cum sa obtina ce vrea. Stie sa comunice eficient cand isi exprima ideile, strategiile si responsabilitatile pe care le da subordonatilor, astfel incat acestia sa nu aiba dubii in intelegerea lor. Dar la fel procedeaza si in timpul lor liber, facandu-i pe prieteni si membrii familiei sa inteleaga exact cum se simt si cum gandesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie