6 zodii cărora nu le place să comunice față în față

Deși vorbim destul de mult despre importanța comunicării, nu o folosim suficient pentru a exprima ceea ce gândim.

6 zodii cărora nu le place să comunice față în față

Lipsa comunicării distruge relațiile interpersonale, și deși suntem conștienți de acest lucru, alegem din diverse motive să păstrăm tăcerea. Ne este teamă de această confruntare din cauza posibilității unui conflict sau interpretării în mod greșit a ceea ce tocmai am spus. Mai mult decât atât, ne este teamă și de răspunsul pe care l-am putea primi. Având în vedere aceste lucruri, există câteva zodii cărora nu le face deloc plăcere să vorbească față în față cu o persoană:

Gemeni

Gemenii sunt foarte inteligenți, însă nu se pricep deloc să arate acest lucru și celorlalți. Din cauza inabilității lor de a merge mai departe sau de a lua o decizie, Gemenii se împiedică în propria lor confuzie când încearcă să se exprime liber. Sunt speriați de vorbitul în public, chiar dacă asta înseamnă să i se adreseze unei singure persoane.

Rac

Deși au intenții bune, Racii ar prefera să spună ceea ce gândesc, dar de multe ori ajung să ofere un alt înțeles cuvintelor, sfârșind simțindu-se frustrați și reprimați. Pe parcursul încercărilor, comunicarea devine mai mult o luptă decât o formă de exprimare, și fără să realizeze, ajung să adreseze insulte în loc să rezolve totul cu diplomație. Racii sunt mult prea impulsivi pentru a discuta calm, deci, după cum ți-ai dat seama, nu sunt cei mai buni interlocutori – cel puțin nu în interacțiunile față în față.

Pești

Peștii vor transforma orice încercare de comunicare într-o discuție despre propria persoană, despre suferința lor, despre viața lor devastatoare și neînsemnată. În concluzie, Peștii iubesc să comunice atât timp cât subiectul este despre ei.

Fecioară

Fecioarele au tendința de a simți profund fiecare sentiment și devin foarte ușor implicați emoțional, rezultând de aici un caracter impulsiv. În ceea ce privește comunicarea, Fecioarele se implică prea mult cu gândurile pe care le au, iar până să spună ceea ce gândesc, pierd șirul acțiunii.

Vărsător

Vărsătorii se pricep să-și treacă pe hârtie propriile gânduri, dar atunci când trebuie să vorbească liber cu alte persoane, uită absolut tot. Ocazional, vor ieși din carapacea protectoare pentru a purta o conversație, dar una superficială. Comunicarea față în față este foarte înspăimântătoare pentru Vărsători.

Balanță

Balanțele nu știu cum să comunice, iar atunci când o fac, sunt atât de lipsite de sinceritate încât nimeni nu le crede. De obicei, Balanțele critică foarte mult atunci când vorbesc și discută despre tot ceea ce le nemulțumește.

Citește și:
Top 5 cele mai instabile emoțional zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie