6 zodii care preferă să se răzbune pe fostul partener

Poate fi răzbunarea o variantă prin care să treci mai ușor peste o despărțire? Zodiile de mai jos preferă să apeleze la această modalitate în speranța că vor trece mai repede peste suferința unei despărțiri.

6 zodii care preferă să se răzbune pe fostul partener

Unele despărțiri pot fi extrem de dureroase, iar în acele momente ne gândim ce anume putem face pentru a trece cu o mai mare ușurință peste.

Adevărul este că fiecare dintre noi are propriul mod prin care poate trece peste un asemenea moment dificil. Unele femei consideră că răzbunarea ar fi o modalitate, însă adevărul este că pe termen scurt te poți simți mai bine, poate chiar împlinită, dar pe termen lung poți acumula frustrări și dezamăgiri.

Așadar, iată care sunt cele 6 zodii care preferă să se răzbune pe fostul partener:

1. Scorpion

Femeii Scorpion nu îi place deloc să fie mințită într-o relație, iar atunci când i se întâmplă asta, cu toate că s-a despărțit de respectivul partener, va avea tendința de a se răzbuna pe el. Crede că dacă va face asta, va putea face față suferinței.

2. Berbec

Când vine vorba de răzbunarea la care o femeie Berbec apelează, ea preferă să le spună tuturor cât de mult suferă, astfel încât să pară o victimă. Are nevoie de atenția celor din jur și să discute deschis despre sentimentele sale.

3. Vărsător

Atunci când femeia Vărsător trece printr-o despărțire, poate chiar una destul de dureroasă, răzbunarea este soluția la care ea apelează. Preferă să nu își exprime sentimentele în public deoarece îi este teamă de felul în care ar putea fi judecată.

4. Taur

Cu toate că femeia Taur își dorește să rămână în relații destul de apropiate cu fostul iubit, va trebui să fie dispusă la anumite compromisuri, lucru pe care în mod normal nu l-ar face. Crede că dacă se va răzbuna pe el, va exista o șansă de împăcare, însă ar trebui să înțeleagă că uneori despărțirea este cea mai bună soluție.

5. Fecioară

Femeia Fecioară este foarte puternică și nu se lasă niciodată afectată de momentele dificile prin care trece. Astfel, cea mai bună răzbunare la care ea poate apela este indiferența. În plus, știe să facă acest lucru atât de bine încât fostul partener chiar se poate întreba dacă a avut vreodată sentimente pentru el.

CONȚINUT VIDEO ELLE

6. Capricorn

Când femeia Capricorn își dorește să se răzbune pe fostul iubit, are tendința de a scoate la iveală anumite detalii din timpul relației lor. Chiar dacă pe moment se simte răzbunată, ulterior își va da seama că a fost o greșeală.

Citește și:
Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video