6 zodii care nu știu cum să spună NU

Cu siguranță ai întâlnit chiar și printre prietenii tăi persoane pe care pur și simplu nu le poți convinge să spună NU situațiilor care le displac.

6 zodii care nu știu cum să spună NU

Majoritatea persoanelor care nu pot spune NU reacționează astfel pentru că se tem să nu fie respinși. De obicei, acestea nu vor să dezamăgească prin a refuza să ofere ajutor sau să facă un lucru pe care, în mod normal, nu l-ar face dacă nu ar fi întrebați. Iată zodiile cărora le este cel mai greu să spună NU:

Berbec

Berbecii vor să-i mulțumească pe toți cei din jur. Chiar dacă știu că acest lucru nu este întocmai posibil, se străduiesc. Le este foarte greu să spună NU, chiar și atunci când știu că acela este singurul răspuns pe care îl pot da.

Capricorn

Capricornii vor să-și finalizeze fiecare atribuție cu succes, așa că vor accepta toate indicațiile care i se vor da. Sunt conștienți că singurul mod prin care pot fi împăcați cu ei înșiși este să se asigure că toți ceilalți sunt fericiți. Nu pot spune NU persoanelor care muncesc din greu, indiferent de cât de mult ar fi în contradicție cu ceea ce ei gândesc.

Rac

Racii nu pot spune NU pentru că nu cred în acest răspuns. Cred cu tărie, în schimb, că orice îi este cerut, poate fi îndeplinit. Racii întâlnesc foarte rar o situație care să le li pară cu adevărat imposibilă. 

Pești

Peștii sunt foarte prietenoși și își doresc aprobarea persoanelor pe care le consideră foarte apropiate. Se străduiesc să-și mențină prietenii lângă ei pentru că aceste relații contează enorm în viețile lor, astfel că vor face chiar și o activitate pe care nu o găsesc distractivă, în loc să-și refuze prietenii.

Balanță

O Balanță îți va spune întotdeauna că ai dreptate, chiar dacă în mintea lor te contrazic. Când Balanțele ies în sfârșit din carapacea lor, o fac cu foarte mare teamă ca nu cumva să le ceri vreo favoare. Acestea mint constant pentru că vor să evite să fie observate. Nu îți pot spune NU, pentru că asta ar putea însemna să facă mai mult decât să te plictisească.

Leu

Leii trăiesc cu impresia că părerea pe care o ai despre ei este una foarte bună, de aceea le ceri lucruri la care ei nu pot spune NU. Atât timp cât cerința ta îi implică și pe ei, răspunsul lor va fi mereu unul afirmativ.

Citește și:
Cele mai intimidante 4 zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie