6 zodii care adoră să fie răsfățate

Tuturor ne plac zilele de răsfăț, însă aceste zodii iubesc mereu zilele petrecute la spa și atenția celor din jur.

6 zodii care adoră să fie răsfățate

Deși probabil nu recunoaștem, tuturor ne plac zilele de răsfăț și momentele în care cei dragi au grijă de noi. Acest lucru nu ține întotdeauna de zodii, însă astrele ne pot influența comportamentul mai mult decât ne-am gândi.

Există desigur și persoane care văd partea practică a unui răsfăț, de exemplu de ce să plătești pentru un masaj, când poți economisi acești bani pentru lucruri mai importante. Ei bine, dacă zodia ta se regăsește în zodia de mai jos, tu n-ai astfel de gânduri. Trăiești pentru momentele în care te simți bine, iar luxul și confortul sunt de cele mai multe ori cele mai importante.

Taur

Nu te-ai gândit probabil că o zodie atât de hotărâtă să tânjească atât de mult după confort. Se pare că lucrurile stau complet diferit, nativii Taur fiind cei care adoră cel mai mult să fie răsfățați, iar dacă tu ai această zodie, știi foarte bine că avem dreptate. Spre deosebire de restul persoanelor care doar visează la o zi de spa, de cele mai multe ori Taurul ia inițiativă și își oferă o astfel de zi, chiar dacă în mod normal ar fi trebuit să fie la birou.

Leu

Leul vrea să fie răsfățat și, în același timp, toată lumea să observe cât de bine se simte. Pentru nativii acestei zodii nu doar acțiunea în sine este importantă, ci și cât de repede observă cei din jur schimbări în bine. Totodată, așteaptă mereu complimente, care să confirme că metodele lui de relaxare funcționează cu adevărat.

Vrei să îi faci un compliment unui Leu? Află dacă a mers la spa sau sala și spune-i cât de bine arată acum!

Fecioară

Fecioarele nu acceptă promisiuni, ci își doresc direct fapte. Dacă în viața ta există o persoană Fecioară, probabil știi cât de important este pentru aceasta să aibă grijă de propria persoană. Astfel, nu te gândi că va aștepta să o surprinzi cu gesturi care îți arată că ai grijă de ea – o va face singură.

Astfel, o Fecioară își va cumpăra singură toate lucrurile pe care și le dorește și va avea grijă ca ea să fie pe primul loc când vine vorba despre răsfăț.

Scorpion

Răsfață-te! – acesta pare să fie motto-ul Scorpionilor. Asta înseamnă că dacă un lucru nu le va aduce plăcere și satisfacție, atunci probabil vor renunța să îl facă. În plus, așteaptă-te ca prietenele tale Scorpion să aibă mereu program în weekend. Manichiură, pedichiură, masaj – toate sunt importante pentru Scorpion.

Capricorn

Capricornul este în general o persoană rece și calculată, însă chiar și această zodie reușește să se relaxeze complet câteodată. Mai mult, au un stil de viață care le oferă confort, chiar dacă probabil nu ți-ai dat seama de asta până acum.

Această zodie muncește din greu pentru a-și oferi mici plăceri și merită din plin momentele de răsfăț. Capricornul își va folosi timpul liber pentru a deveni persoane mai bune, așadar chiar știu cum să facă lucrurile mai bune.

Pești

Pentru Pești răsfățul este o nevoie, nu doar o dorință. Această zodie oferă atât de multe persoanelor dragi, așadar este normal ca de multe ori să fie lipsită de energie, iar acesta este un motiv pentru care este considerată sensibilă.

Nativii Pești lucrează atât de mult și sunt inteligenți, așadar știu când este momentul să se răsfețe singuri.

Citește și:
Zodiile care te pot convine să faci orice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie