6 perechi de zodii care sunt cel mai predispuse să se înșele într-o relație

Te-ai gândit vreodată care este tipologia partenerului care este cel mai predispus să-și înșele perechea? Se pare că astrologia are ceva de spus în acest sens.

6 perechi de zodii care sunt cel mai predispuse să se înșele într-o relație

Anumite perechi de zodii ajung să fie infidele în relație, iar acest lucru se întâmplă în funcție de incompatibilitate, caracteristici ale personalității și valori diferite. Un lucru foarte important de precizat este acela că nu trebuie să renunți la partener pentru că așa te îndeamnă astrologia, dar este bine să reții câteva lucruri. Iată câteva perechi de zodii a căror compatibilitate s-ar putea transforma foarte ușor într-un triunghi amoros:

Berbec și Taur

Aceste două zodii sunt foarte atrase una de cealaltă, din moment ce Marte guvernează Berbecul, iar Venus zodia Taur. Cei doi se potrivesc pentru că Marte vrea să domine, iar Venus vrea să fie dominat. Cu toate acestea, Berbecul nu este cea mai fidelă zodie, iar acest lucru va interveni în relația lor, accentuând diferențele importante, precum părerile despre monogamie și loialitate.

Gemeni și Balanță

Gemenii și Balanțele se simt foarte bine una în prezența celeilalte, însă au anumite diferențe care le vor pune piedică în relație. Gemenii detestă angajamentul, ceea ce este complet opus Balanței, iar acest lucru poate crea tensiune și tendința de a se îndepărta reciproc.

Rac și Capricorn

Racului îi place să fie fermecat de Capricorn, acesta fiind un adevărat gentleman, iar Capricornul este atras de senzualitatea Racului. Cu toate acestea, Capricornul nu știe că Racul poate deveni foarte ușor plictisit în relație. Acest lucru se întâmplă, în special, din cauză că Racul nu este satisfăcut sexual de Capricorn.

Leu și Săgetător

Fiind zodii de foc, Leul și Săgetătorul se atrag reciproc. Deși Leul știe cum să-i ofere Săgetătorului o noapte de neuitat, nu compensează nevoia lui obsesivă de atenție, un lucru pe care Săgetătorul nu îl acceptă. Astfel, cei doi nu reușesc să rămână pe aceeași lungime de undă. În ciuda chimiei dintre cei doi, Săgetătorul nu se va preta nevoilor Leului.

Scorpion și Pești

Amândoi se mint atât mult, încât ajung într-un punct în care nu le pasă că ceea ce spun le afectează relația. Deși rămân împreună datorită pasiunii intense care există între ei, diferențele de personalitate par să fie cele care vor pune capăt acestei legături.

Vărsător și Fecioară

Fecioara nu ține pasul cu spontaneitatea Vărsătorului, un motiv destul de solid care va duce, inevitabil, la despărțire. De asemenea, atenția Vărsătorului este foarte ușor distrasă de alte persoane, ceea ce reprezintă o problemă serioasă pentru Fecioară.

Citește și:
De ce nu ți-ai găsit încă partenerul perfect, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie