5 motive pentru care trebuie sa ai cel putin un prieten Sagetator

Sagetatorul cauta sa se dezvolte permanent atat pe plan profesional, cat si personal. Este loial si stie sa atraga langa el oameni de incredere.

5 motive pentru care trebuie sa ai cel putin un prieten Sagetator

Optimist, ii place sa priveasca intotdeauna partea buna a lucrurilor. Iata de ce este Sagetatorul cel mai generos nativ si ar trebui sa il ai ca prieten:

Sunt persoane pozitive

Uneori este dificil sa depasesti o situatie grea. Sagetatorii sunt insa capabili sa treaca peste orice obstacol, pastrandu-si seninatatea. Impartasesc si celorlalti optimismul lor, fiind iubiti si apreciati.

Ar face orice pentru prietenii lor

Sunt intotdeauna acolo pentru prietenii lor, care se pot baza pe ei la orice ora din zi si din noapte. Un Sagetator este un prieten de o viata.

Ii protejeaza pe cei dragi

Pentru ei, momentele petrecute in familie, alaturi de cei dragi, sunt foarte importante. Nu vor rata nicio aniversare si nici o sarbatoare pe care o pot petrece in mijlocul familiei. Sunt persoane calde, care ii rasfata pe cei pe care ii iubesc.

Le place opulenta, dar sunt generosi

Generozitatea ii impinge catre lucruri si cadouri scumpe, pe care le fac prietenilor si familiei. Considera ca cei apropiati lor merita sa primeasca ce este mai bun.

Sunt sinceri

Apreciaza foarte mult sinceritatea si nu se inteleg bine cu persoanele prefacute. Renunta in totalitate la cei care i-au dezamagit si le-au inselat increderea. Sunt generosi cu timpul pe care il ofera, dar nu trebuie sa profiti de bunatatea lor, pentru ca isi vor da repede seama.

Text: Dora Chelariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie