5 lucruri pe care trebuie să le știi despre femeia Taur

Femeia Taur este iubitoare și loială și are nevoie de timp pentru a simți că cineva merită atenția ei. Este independentă și îi place să-și rezolve problemele, însă asta nu e tot.

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre femeia Taur

Află mai multe lucruri despre femeile Taur în continuare:

1. Nu minți niciodată o femeie Taur

Nu face asta chiar dacă adevărul îi poate răni sentimentele sau o poate face să se simtă inconfortabil. Dacă află că o minți va fi foarte greu să te privească la fel, chiar și după mult timp. Așadar, încrederea este o problemă importantă pentru această zodie și de aceea va respecta mai mult adevărul dur decât o minciună frumoasă.

2. Femeia Taur trebuie întrebată mereu cum se simte și de ce are nevoie

Este bine să se simtă întotdeauna cât mai confortabil, indiferent că este vorba de un spațiu sau de oamenii alături de care își petrece timpul. Aceasta va munci întodeauna foarte mult pentru ceea ce își propune, așadar un bărbat care să o înțeleagă și să contribuie la același stil de viață este perechea perfectă pentru această zodie.

3. Foarte importantă pentru această zodie este și comunicarea

O femeie Taur poate întâmpina greutăți în exprimarea a ceea ce simte, în special când este rănită sau supărată. Este predispusă la anxietate și timiditate, așa că este posibil ca o femeie Taur să își petreacă prima parte a vieții învățând cum să abordeze și să discute despre anumite probleme. Pentru această zodie este potrivit un bărbat care poate comunica foarte bine și poate citi emoțiile celorlalți.

4. Loialitatea este lucrul pe care femeile Taur îl doresc cel mai mult

Acestora nu le plac aventurile, așadar au nevoie de un bărbat serios, pregătit pentru un angajament. Indiferent dacă o relație s-a terminat sau nu, lor le pasă la fel de mult de persoana pentru care au avut sentimente. Sunt loiale, sincere, cu alte cuvinte tipul de femei care știi că nu vor înșela niciodată.

5. Chimia sexuală este un alt factor foarte important pentru o femeie Taur

Atunci când o femeie din această zodie întâlnește pe cineva, va trece peste aspectul fizic, peste puterea financiară și va fi interesată de felul în care se va înțelege cu această persoană. Pentru femeia Taur este important ca un bărbat să se potrivească cu ea și să îl vadă înainte de toate ca pe un prieten. Totodată, chimia sexuală este cea care face diferența între o relație de prietenie și una de iubire.

Citește și:
Calitățile și defectele fiecărei zodii, atunci când sunt într-o relație

Foto: Arhivă Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie