5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Leu

Femeia Leu este o persoana foarte puternica si sensibila in acelasi timp. Poate parea un pradator fioros din exterior, dar micul pui de leu se ascunde cu grija undeva cu siguranta.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Leu

Iata cateva lucruri de retinut despre femeia Leu:

Este conducatoarea zodiacului

E neinfricata si mereu optimista. Se descurca bine in orice situatie si este pregatita pentru a infrunta toate obstacolele. Daca se afla in grupuri de persoane indecise, preia repede controlul. Se pricepe de minune sa faca planuri, fie ca este vorba despre o iesire in oras sau un proiect complicat. Stie cum sa ii convinga pe ceilalti sa ii impartaseasca ideile.

Femeia Leu este mereu in centrul atentiei

Ea este cea care ia deciziile, cautand aprobarea celorlalti pentru a o sustine. Ii place sa fie laudata si are multa incredere in fortele proprii. Totodata este foarte perspicace in a intelege modul in care o percep ceilalti. Desi ii place sa fie inconjurata de oameni, uneori prefera sa mearga pe drumul ei fara a tine cont de nimic. Investeste timp si bani in felul in care arata si se remarca in multime.

Este sensibila

Desi poate fi criticata pentru duritatea pe care o afiseaza, de multe ori sub acesata masca se ascunde o persoana vulnerabila. Este important pentru nativele din Leu sa invete sa isi exprime sensibilitatea in fata celorlalti. Trebuie sa invete sa echilibreze relatia dintre pradatorul feroce si micul pui de leu, desi poate fi un proces destul de dificil.

Este o persoana directa

Are opinii si stie sa se faca auzita. Timiditatea nu o caracterizeaza. Desi incapatanata uneori, trece usor peste obstacole atunci cand acestea i se ivesc in cale. Stie foarte bine ce isi doreste in viata si este pregatita sa obtina ce vrea. Nimeni nu poate sta in calea ambitiilor ei.

Femeia Leu este romantica

Ii place sa experimenteze, dar la un moment dat isi va dori o relatie serioasa, chiar o casnicie. Se bucura de momentele in care este singura si stie sa se distreze, dar nu refuza sa se implice intr-o relatie daca simte ca este langa persoana potrivita. Indrazneata, in intimitate este gata sa experimenteze orice. Nu le ascunde prietenilor escapadele ei amoroase, dar unele secrete prefera sa le pastreze doar pentru ea. Relatiile ei sunt pasionale si pline se suisuri si coborasuri.

Text: Dora Chelariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie