4 zodii cărora le pasă prea mult de felul în care arată

Fie că se aranjează pentru că vor să impresioneze pe cineva sau doar le place foarte mult să aibă un aspect fizic îngrijit, sunt și anumite persoane interesate doar de acest lucru.

4 zodii cărora le pasă prea mult de felul în care arată

Nu este nimic în neregulă cu asta, doar dacă nu se transformă într-o obsesie. Și, așa cum îi spune și numele, „obsesie', nu este numită așa degeaba, mai ales că uneori putem exagera cu ceea ce are în prim-plan aspectul nostru.

Ei bine, aceste zodii sunt total obsedate de aspectul fizic. Fie că e din cauza faptului că își doresc cu ardoare să fie mereu în pas cu moda sau vor să facă mereu o primă impresie foarte bună, pentru ele felul în care arată este foarte important. Dacă această obsesie ajunge mult prea departe, atunci vorbim despre narcisism. În acest caz, poate fi destul de periculos, mai ales dacă vrei să atingi ceva ce nu există, și anume perfecțiunea. Aceste zodii foarte interesate de aspectul lor nu sunt neapărat narcisiste, însă pot fi destul de exagerate când vine vorba de aspect.

Așa că, iată care sunt zodiile care pot fi ușor exagerate la capitolul atenția acordată aspectului fizic:

1. Taur

Taurii vor să arate bine pentru că așa se simt bine. Chiar și în momentele mai stresante sau dificile, se bazează întotdeauna pe propria persoană și vor să arate mereu la patru ace. Până și în timpul liber îi vei vedea îmbrăcați în cele mai stylish haine, indiferent că nu este nimeni prin preajmă să-i admire!

Fie că îți place să recunoști sau nu, îți place să fii admirată. Și nu este deloc un lucru rău. Îți place să atragi atenția oriunde mergi. Și pentru a ajunge să atragi atenția oamenilor, știi că trebuie să arăți mereu foarte bine. Iar pentru asta, ești dispusă să scoți din buzunar oricât!

2. Leu

Nu se putea ca Leul să lipsească din acest top. Până la urmă, este zodia căreia îi place foarte mult să fie în centrul atenției. Își dorește să fie persoana care îi influențează pe ceilalți. Ești foarte interesată de felul în care arăți pentru că ești conștientă de faptul că oamenii la asta sunt atenți atunci când te văd prima oară, înainte să vorbească cu tine. Așa că, pentru tine, a arată bine înseamnă a-ți arăta personalitatea.

Atunci când ești preocupată de asta, este atentă la toate aspectele: păr, machiaj, haine, pantofi și chiar manichiură. Chiar dacă ești preocupată de aceste lucruri, le faci pentru tine însăți. Te îmbraci în ceea ce te simți confortabil, iar dacă vei da startul unui nou trend în modă, atunci înseamnă că ți-ai făcut așa cum trebuie treaba.

3. Fecioară

Ești interesată foarte mult de felul în care arăți pentru că îți dorești să faci o impresie bună. Știi foarte bine faptul că oamenii te vor judeca pentru felul în care arăți, înainte să le arăți caracterul tău. Ești o fire perfecționistă, ceea ce înseamnă că fiecare aspect al vieții tale este la locul lui, iar acest lucru include și aspectul fizic. Vei face orice doar pentru a avea o manichiură perfectă, hainele călcate, iar pantofii mereu curați.

4. Balanță

Ești acea persoană care urmărește pe Instagram mai mulți make-up artiști decât prieteni! Ești adepta frumuseții naturale și ești în stare de orice doar pentru a-ți păstra acest titlu. Fie că ieși la masă cu prietenele apropiate, tot te vei machia și te vei îmbrăca în cel mai frumos outfit.

Ești atât de interesată de felul în care arăți, încât în fiecare geantă îți păstrezi un kit de beauty. Fie că îți rupi o unghie, îți pierzi un nasture de la bluză sau trebuie să te pensezi urgent, ei bine, ești pregătită pentru orice situație neprevăzută.

Citește și:
Cele 3 calități care te fac unică, în funcție de zodia ta

Text: Iulia Braslasu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie