4 zodii care vor începe o relație de lungă durată în 2019

Astrologii ne spun care sunt cele mai predispuse zodii să se îndrăgostească și să înceapă o relație de lungă durată.

4 zodii care vor începe o relație de lungă durată în 2019

În 2019 trebuie să-ți pui ordine în gânduri și în inimă. Un început de an este exact ce ai nevoie ca să îți limpezești mintea și să faci câteva schimbări. Numai așa îți poți găsi liniștea și fericirea. Ce va aduce 2019? Potrivit astrologiei, noul an va influența pozitiv câteva zodii, guvernându-le viața amoroasă. Iată care sunt cele patru zodii care sunt cele mai predispuse să-și găsească partenerul ideal în lunile care urmează și să aibă o relație de lungă durată:

Berbec

În perioada zilei tale de naștere, planetele Venus și Marte îți influențează viața pozitiv, mai ales în dragoste. Nu va trebui să depui prea mult efort ca să-ți găsești partenerul perfect, astrele sunt în favoarea ta și lucrează ca lucrurile să se întâmple, dar trebuie să ai puțină răbdare. Anul acesta îți vei găsi fericirea.

Leu

Eclipsa lunară din 21 ianuarie va fi în favoare ta, deci ar fi bine să ții minte această dată. În astrologie, luna reprezintă sentimentele, iar lunile pline aduc despărțirile, dar într-un sens bun pentru tine – îți permit să scapi de bagajul emoțional care te-a extenuat în ultimul timp. În luna iulie va fi o altă eclipsă de lună, care îți va oferi un început entuziasmant.

Balanță

Pentru Balanțe, 2019 va fi un an în care vor experimenta atât bucurie, cât și dezamăgire. Astrologii îți recomandă să te pregătești mai întâi pentru o despărțire, și de abia apoi să îmbrățișezi o nouă relație. Trăiește momentele frumoase la maximum și ține minte că orice sfârșit te pregătește pentru ceva mult mai bun.

Vărsător

Când Uranus influențează în mod pozitiv planetele Venus și Marte, simți că ești învăluită doar de iubire. Acest lucru se va întâmpla când te aștepți cel mai puțin, cu o persoană care nu este tocmai genul tău. Așa că ar fi bine să gândești în perspectivă și să fii deschisă provocărilor.

Dacă nu ți-ai găsit zodia printre cele patru menționate mai sus, astrologii ne spun să nu tragem concluzii pripite, pentru că nici măcar astrele nu pot prezice cu exactitate cine va avea parte de o dragoste profundă anul acesta. Așa că, nu te îngrijora, ceea ce îți este pregătit te va lua prin surprindere.

Citește și:
Cele mai vulnerabile zodii – și cum își exprimă vulnerabilitatea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie