4 zodii care sunt sincere de la prima întâlnire

Când vine vorba de relații, cea mai grea parte vine din dorința noastră de a nu ne lăsa latura vulnerabilă vizibilă. Dar oare este bine ceea ce facem?

4 zodii care sunt sincere de la prima întâlnire

Răspunsul ar fi că încă de la o primă întâlnire, ar trebui să îi spui partenerului tău care sunt așteptările tale și ce anume îți dorești, pentru a nu începe o relație cu speranțe deșarte. Până la urmă, o relație nu poate funcționa dacă nu discuți cu partenerul tău despre ceea ce simțiți. Pentru unele persoane, le este extrem de ușor să fie deschise și să vorbească despre ele, pe când altora le trebuie timp și răbdare din partea partenerului.

Este important felul în care gestionezi aceste sentimente pe care le ai și cum reușești să i le spui partenerului tău, astfel încât el să fie sigur că tu îți dorești sau nu o relație cu el.

Iată cele 4 zodii care în orice situație, ele vor spune ceea ce simt:

1. Berbec

Pentru femeile în zodia Berbec, până și o simplă întâlnire este precum un joc pe care trebuie să îl câștige, oricare ar fi. Ești o fire independentă și ai încredere în sentimentele tale. Pentru tine, relațiile sunt mereu palpitante și apreciezi fiecare clipă. Însă, există și momente când reușești să faci o dramă din absolut orice. Femeile Berbec își urmează întotdeauna intuiția și vor vrea mereu să domine partenerul. Nu îți este teamă să îți expui în mod public sentimentele, iar pentru tine limitele nu există.

2. Gemeni

Femeia Gemeni s-a născut să fie mereu înconjurată de persoane noi, astfel că niciodată nu i-a fost greu să își spună în mod public părerile. Vrea să experimenteze mereu, cu orice ocazie și își dorește să aibă parte de cât mai multă adrenalină în viața ei. Trăiește cu mare intensitate fiecare clipă pe care o trăiește. Dacă te întrebai cine este misterioasa femeie de la bar care deschide orice conversație cu un bărbat, ei bine, acea femeie este în zodia Gemeni cu siguranță!

3. Leu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeii Leu îi place să își domine partenerul. Și nu o face doar pentru că vrea să se joace cu persoana pe care o place, ci doar pentru că se implică cu tot sufletul atunci când o face. Știi deja că meriți tot ceea ce este mai bun și nu te vei lăsa mai prejos. Când vine vorba de a se întâlni cu cineva, femeia Leu este extrem de naturală, iar dacă simte că partenerul nu este la fel de implicat precum este ea, atunci va avea tendința de a se retrage.

4. Balanță

Dacă nici femeia Balanță nu este sinceră în legătură cu sentimentele ei, atunci nu știm cine ar putea fi! Balanța prefera ca partenerul să știe încă de la început care sunt intențiile ei. Este conștientă de faptul că e o fire atractivă și poate atrage atenția oricărui dorește. Cu siguranță ai ce învăța de la o femeie Balanță și poți începe prin a fi mult mai deschisă și prin a spune încă de la început ceea ce îți dorești.

Citește și:
4 zodii care sunt calme într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie