4 secrete pentru a face un nativ Rac să se îndrăgostească de tine

Ați fost la o întâlnire, lucrurile au mers neașteptat de bine, iar ție îți place acum foarte mult de el. Ai aflat că este Rac, iar horoscopul tău spune că această zodie este ideală pentru o relație.

4 secrete pentru a face un nativ Rac să se îndrăgostească de tine

Racii sunt persoane emoționale și loiale, așadar pot fi partenerul perfect.

Dacă vrei să formați un cuplu în curând, citește aceste 4 secrete care te pot ajuta să cucerești un Rac.

1. Fii răbdătoare

Racii iubesc să simtă dragostea și urăsc să fie răniți. Pentru a se proteja, aceștia vor ridica o barieră între ei și restul persoanelor. Dacă vrei ca noul tău partener să te iubească pentru întotdeauna, ai răbdare și încearcă să îl înțelegi.

Pentru un Rac iubirea este un sentiment minunat, dar au nevoie de timp pentru a simți că totul este real. Poate pentru tine lucrurile pot fi dificile din această cauză, însă dacă ai răbdare veți reuși să aveți o relație minunată.

2. Fii afectuoasă

Racul iubește să stea îmbrățișat mai mult decât orice altceva. Nu trebuie să fie nimic sexual, ci doar să vă luați în brațe cât mai des. Atinge-i mâna când vorbiți și privește-l mereu în ochi. Aceste atingeri îi amintesc că ești reală și că nu vei pleca nicăieri.

3. Respectă-i spațiul

Un Rac te va iubi până la lună și înapoi, însă trebuie să poată avea și intimitate. Persoanele născute în această zodie sunt de obicei persoane introvertite, care își arată cu greu personalitatea. Încearcă să îl lași să facă lucrurile așa cum vrea, iar dacă nu este foarte sociabil nu îl forța mereu să iasă cu prietenii tăi.

4. Fii romantică

Așa cum am zis deja, Racii adoră dragostea. Fă gesturi mici prin care să-l surprinzi și încearcă să îi acorzi mereu atenție. Atunci când vine obosit, fă-i masaj sau pregătește-i felul de mâncare preferat. Ocupă-te de unele întâlniri și organizează totul, așa cum știi că ar face și el pentru tine.

Citește și:
Calitățile și defectele fiecărei zodii, atunci când sunt într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie