(P) Win Herăstrău – un proiect premium în cheia armoniei

Amplasat în zona rezidențială din topul celor mai bine cotate ale capitalei, cu acces la două artere principale și la distanță de trei minute de Parcul Herastrau, ansamblul WIN Herăstrău se numără printre cele mai ambițioase proiecte imobiliare bucureștene din ultimii ani.

Dezvoltatorul PSC Contractor & Developer reunește perspectivele și experiența a două generații în sectorul construcțiilor și al dezvoltarilor real-estate. Ingeniozitatea în a „potrivi' și reflecta contribuția fiecărui membru al echipei este, poate, primul și cel mai important pas către armonie.

Această coeziune se manifestă atât în relațile interumane, cât și în aspectul și funcționalitatea proiectelor realizate de PSC Contractor & Developer. WIN Herăstrău este un exponent excelent. 43.085 mp construiți, 252 apartamente de 2-5 camere, 410 locuri de parcare subterane, 5 clădiri (2S + DS + P + 5E) – sunt date ale ansamblului imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul soșeaua Nordului, care oferă prin toate componentele sale confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.

Dincolo de a fi un cumul de locuințe rafinate, WIN Herăstrău urmărește armonia vizuală- generată de forme, cromatică și spații ce rezultă într-o bună integrare în comunitate, în natură și în contextul construcțiilor din vecinătate, armonia volumelor – asigurată prin suprafețe utile unitare ale apartamentelor, neîntrerupte de elemente de rezistență sau de instalații și existența zonelor vitrate mari, și o armonie în exploatare – obținută printr-o paletă amplă de facilitati.

 

Alături de facilitățile zonei – 3 minute de mers pe jos până la Parcul Herăstrău , 13 minute de mers pe jos până la metrou, 15 minute de mers pe jos până la cea mai mare zonă de birouri din București, acces la instituții educaționale de top pe o rază de 5 km, ansamblul pune la dispoziție numeroase facilități atractive, menite să îmbunătățească experiența de locuire. Printre acestea se numără-2 niveluri de parcare subterana, servicii de curățătorie haine, servicii de spălare auto subterane, piată proprie, mini-market, loc de joacă pentru copii, în interior și exterior, servicii de înfrumusețare și estetică, 2 zone pentru sport-fitness, spațiu destinat întâlnirilor și divertismentului, zonă de agrement în aer liber.

Designul structural a fost atent proiectat, incorporarea elementelor de rezistenta în arhitectură fiind gândită astfel încât să nu fie vizibile în spațiile utile ale apartamentelor, iar fundația este de tip radier general, cu incintă etansă din pereti mulați.

Sistemul structural din beton armat este proiectat în formatul optim de diafragme, plăci și grinzi perimetrale, prin care elementele de rezistență sunt mascate în pereții de compartimentare sau sub plafonul de rigips, evitând apariția colțurilor și facilitând mobilarea.

Pentru o arhitectură modernă și pentru a asigura confort în locuire, au fost proiectate logii – extensii mobilate, în aer liber, ale spațiului interior. Soluția logiilor, proiectate în poziții diferite, în funcție de etaj, în locul celei cu balcoane, generează un spațiu în aer liber ca o prelungire a casei în orice moment al anului și, totodată, creează un aspect uniform al fațadei.

 

Proiectarea suprastructurii a avut în vedere generarea unei înălțimi utile în apartamente de 2,75 metri, iar toate bucătăriile au fost proiectate în așa fel încât să beneficieze în interiorul apartamentelor este proiectată prin sistemul de încălzire în pardoseală, iar în băi vor fi prevăzute, suplimentar față de acest sistem, radiatoare de tip portprosop. Apartamentele sunt prevăzute cu sistem de aer condiționat tip VRV, cu unitățile exterioare așezate centralizat, fără să afecteze estetica fațadei. Ansamblul va beneficia de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii și rezervei de apă.

Finisajele exterioare sunt dintre cele mai actuale – termosistem cu vată minerală bazaltică, finisaj mixt cu tencuială de exterior și placare cu material compozit/piatră naturală, tâmplărie exterioară de aluminiu cu rupere de punte termică, coeficient transfer termic optim, cu deschideri oscilobatante și/sau glisante si/sau pereți cortină, finisaje logii și terase cu deck/gresie antiderapantă/granit, parasolar în zona logiei, pentru a crea intimitate sau protecție față de soarele excesiv care poate exista, parapeți din sticlă pentru protecția logiilor, sistem iluminat exterior al fațadelor de tip LED.

Finisajele interioare, la fel de desăvârșite, sunt menite să asigure un plus de confort și siguranță- ușă de acces în apartament – metalică, antiefracție, usi interioare – MDF vopsit, cu balamale ascunse și broască magnetică, parchet stratificat în living, dormitoare, holuri, bucătărie, placi ceramice/ piatră natural pentru pardoseli și pereți în băi, obiecte sanitare gama premium (ex: Villeroy & Boch, Kludi), ascensor – câte două pentru fiecare corp de clădire, lobby intrare în clădiri cu înălțimea de 6 metri, amenajat în stilul de design Art Deco – luxos, geometric, mobilat elegant.

La dispoziția clienților sunt puse și dotări opționale (presupun costuri suplimentare) executate sub supravegherea riguroasă a dezvoltatorului, precum: sistem aport aer proaspăt, sistem de aspirare centralizat, sistem casă inteligentă, sistem plafoane răcite, uși acces camere mascate sub formă de bibliotecă. De asemenea, clienții pot alege și serviciile de design interior premium, pentru o completare perfectă, până la ultimul detaliu, și o atmosferă personalizată.

 

Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural și construit – invită la bună înțelegere și colaborare.

Aleile pietonale și parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale.

Ansamblul WIN Herăstrău este susținut de pilonii armoniei și cultivă spiritul ei. Grație acestor caracteristici, se distinge prin eleganță, farmec și sentimentul de apartenență.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration