Viitorul frumuseții

Tehnologia și îngrijirea pielii merg mâna în mâna. Iar acest lucru îl demonstrează noul Foreo UFO2 Black, singurul dipozitiv care îți poate oferi un tratament facial rapid, personlizat și eficient la tine acasă.

Viitorul frumuseții

Modul în care a evoluat industria de beauty în ultimii ani este de-a dreptul fascinant. Cine s-ar fi gândit în urmă cu trei decenii că vom avea la dispoziție aparate complexe de îngrijire a pielii,
ingrediente-minune sau proceduri non-invazive care pot șterge în doar câteva minute aproape toate semnele îmbătrânirii?

Toate aceste scenarii păreau nu demult desprinse dintr-un film science fiction, fiind parcă la ani lumină distanță. Dar, datorită progreselor tehnologice, nu a fost nevoie să așteptăm chiar atât.

Astăzi, frumusețea se împletește cu tehnologia și inovația, oferindu-ne tratamente complexe, eficiente și, cel mai important într-o eră a vitezei, cu rezultate rapide. Pornind de la aceste trei criterii fundamentale, brand-ul suedez FOREO, un pionier în domeniul frumuseții inteligente, a dezvoltat UFO 2 Black, un dispozitiv care te ajută să tratezi toate imperfecțiunile pielii.

Dacă înainte trebuia să petreci ore în șir în clinicile de înfrumusețare pentru a ameliora diversele probleme ale tenului, acum poți obține aceleași rezultate în doar două minute, chiar din intimitatea casei tale. Iar asta se datorează în primul rând tehnologiei de încălzire de care dispune noul FOREO UFO 2 Black, numită termo-terapie.

Aceasta pregătește pielea și face ca ingredientele din masca Power Activated să fie absorbite mai repede și să pătrundă într-un strat mai profund al acesteia. În plus, pulsații T-Sonic ale aparatului grăbesc procesul de îngrijire a pielii, ajută la la difuzarea tensiunii musculare și îți oferă un masaj facial extrem de relaxant.

Un alt beneficiu major al dispozitivului FOREO UFO 2 Black este că poate trata o paletă largă de afecțiuni, de la liniile fine din jurul ochilor și până la aspectul tern al tenului. Lumina LED cu
spectru complet care stă la baza aparatului îți oferă un tratament personalizat, în funcție de nevoile pielii tale.

Cele 8 lumini distincte nu doar că ameliorează imperfecțiunile pielii, ci și intensifică puterea de absorbție a măștilor în piele. De exemplu, lumina LED mov reduce aspectul liniilor fine și sporește strălucirea. Cea albastră reduce apariția imperfecțiunilor, cea verde oferă strălucire și uniformizează culoarea pielii, iar lumina LED portocalie are rolul de a revitaliza întregul aspect al chipului. În plus, semnele îmbătrânirii sunt estompate și cu ajutorul tehnologiei de crio-terapie, care reușește să răcească instantaneu pielea, oferindu-i astfel un aspect mult mai ferm.

UFO 2 Black este definiția invovatiei, iar acest lucru se regăsește inclusiv în designul său minimalist. Culoarea neagră îi oferă un touch foarte elegant, în același timp modern, fiind astfel nu doar un dispozitiv de îngrijire eficient, ci și un obiect pe care să îl împărtășești cu mândrie pe rețelele sociale.

Noul FOREO UFO 2 Black reușește să combine atât beneficiile unei clinici de înfrumusețare, cât și pe cele ale unui centru spa: tratează imperfecțiunile pielii și îți oferă o stare de relaxare profundă. Toate acestea în doar două minute și chiar din intimitatea casei tale! Noul UFO 2 Black poate fi achiziționat de pe www.notino.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty