Samsung QLED TV 2018 – un accesoriu perfect pentru casa ta

Samsung QLED TV 2018 – un accesoriu perfect pentru casa ta

Tocmai te-ai mutat în casa visurilor şi designul interior îţi depăşeşte toate aşteptările. A mai rămas un mic detaliu pentru care iubitul insistă, un televizor cu diagonala mare. Dacă ar înţelege că nu se potriveşte în living tău nou…

Dar poate există o soluţie care să nu perturbe spaţiul tău la care ai visat şi totodată să eviţi discuţiile aprinse. Până la urmă ti-ar prinde bine o seară la spa cât timp el se uită la meci cu prietenii. Producătorul de televizoare Samsung vine cu soluţia ideală pentru amândoi, nouă gamă 2018 QLED este definită de un design elegant ce se potriveşte perfect în casa ta şi chiar accentuează liniile zonei în care este pozitionat lăsând ambientul să graviteze liber şi fluid.

Atenţia pentru detalii şi pasiunea Samsung pot fi regăsite cu uşurinţă în fiecare unghi sau contur din seria QLED 2018, designul fiecărui model atrage din prima clipă fapt ce denotă importanţa pe care producatorul corean o acordă esteticii şi nu doar pentru a oferi o imagine excepţională. Au fost eliminate toate elementele inutile cum ar fi marginile ecranului, care acum sunt aproape inexistente aducându-ne aminte de ecranul Infinity prezent pe telefoanele Galaxy S9. Şi nu s-au oprit aici, cablurile dezordonate şi inestetice au fost eliminate lăsând loc unui singur cablu translucid foarte subţire care are un dublu rol, atât pentru a furniza sursa video cât şi pentru a alimenta cu electricitate televizorul.

Gama QLED 2018 nu elimina doar elementele care îţi distrag atenţia de la imagine şi merge mai departe pentru a elimina chiar şi ecranul negru prin noul mod Ambient. Televizorul prinde viaţă chiar şi când este oprit prin afişarea de imagini decorative, informaţii utile, fotografiilor tale preferate sau poate afişa chiar textura peretelui pentru a fi în armonie perfectă cu decorul tău.

Mereu pregătit pentru momentele de relaxare, conţinutul tău preferat este acum mai uşor de accesat cu ajutorul sistemului de operare Tizen ce facilitează căutarea rapidă pentru a avea mai mult timp pentru vizionare. Tot conţinutul poate fi accesat uşor prin scurtăturile personalizate bazate pe istoricul de utilizare sau configurate manual.

Telecomanda minimalistă poate controla atât televizorul cât şi celelalte dispozitive conectate, cum ar fi sistemul Home Cinema sau media box-ul operatorului de cablu şi tranformă televizorul într-un hub central ce se ocupa de diverstismentul tău, simplu, rapid şi cu stil. Aplicaţia SmartThings extinde funcţionalitaţile şi permite conectarea cu o gamă largă de dispozitive şi electrocasnice inteligente, de la frigider la telefonul mobil şi permite într-un mod intuitiv să preiei controlul casei tale.

Liderul în vânzările mondiale de televizoare de 12 ani consecutiv (conform IHS Markit) împinge barierele tehnologice şi în ceea ce priveşte calitatea imaginii către noi standarde cu peste 1 miliard de nuanţe de culoare cu volum de 100% pentru imagini perfecte, în ton cu realitatea indiferent de scenă afişată, fie dezvăluind toate detaliile ascunse din scenele întunecate prin tonuri de negru intens sau în scenele luminoase prin culori vii şi naturale. Filmele şi serialele preferate prin viaţă prin tehnologia HDR10+ ce optimizează fiecare cadru pentru mai multă profunzime şi detalii mai indrăzneţe. Vezi exact ce și-au dorit creatorii de conținut să vezi.

O experienţă completă de vizionare fie pentru weekendurile în care revezi serialul preferat după o săptămână grea la birou sau pentru momentul când îţi convingi în sfârşit iubitul să vedeţi împreună Casablanca.

Recomandari
Mai multe din advertorial