(P)10 iunie – ziua pixului. Site-ul 999cadouri.ro vine cu o campanie care captează atenția publicului

10 iunie este declarată ziua pixului, unul dintre cele mai răspândite și cunoscute obiecte de papetărie. Acest obiect indispensabil pe care îl purtăm cu noi zilnic, este una dintre cele mai mari invenții ale secolului XX.

(P)10 iunie – ziua pixului. Site-ul 999cadouri.ro vine cu o campanie care captează atenția publicului

Istoria pixului

Se spune că jurnalistul ungur Laszlo Biro care scria în fiecare zi cel puțin 3 articole cu stiloul, se săturase să se păteze cu cerneală atât pe haine, cât și pe degete. Fiind un om analitic și curios din fire, a observat că cerneala care era folosită pentru imprimarea ziarelor se usca mult mai repede decât cea a stiloului clasic, acesta fiind un avantaj. Doar că cerneala de tipar era prea consistentă pentru a fi introdusă în rezervorul stiloului. 

În anul 1938, jurnalistului Laszlo Biro i-a venit ideea să pună o biluță în vârful stiloului care, prin presare, se rotea în jurul vârfului, hârtia fiind murdărită de cerneală. Această procedură mecanică a datat din anul 1888, fiind patentată de către John J. Loud care a proiectat un instrument pentru lipirea cleiului pe spatele timbrelor poștale. Însă acest patent nu a fost exploatat cu un interes foarte mare, iar după aproximativ 5 ani, Laszlo Biro a inventat același instrument fără a avea cunoștințe din cercetările anterioare, deoarece patentul lui John J. Loud nu a fost mediatizat niciodată. Astfel că jurnalistul Laszlo Biro pe data de 10 iunie 1943 și-a brevetat patentul în Argentina, dată la care a luat naștere pixul modern. Pixurile au avut un succes destul de mare, fiind cele mai utilizate instrumente de scris în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, astfel că în acele vremuri devenise moda zilei, fiind foarte mult mediatizate, dar și cumpărate. 

Site-ul 999cadouri.ro vine cu o campanie care captează atenția publicului 

999cadouri.ro este un site care încântă publicul larg cu unele dintre cele mai alese seturi de instrumente de scris, precum stilourile și pixurile. Un site care vine cu idei de cadouri atât pentru persoanele fizice, cât și juridice. Marea majoritate a acestor cadouri, la cererea publicului, se pot personaliza prin gravare laser.

Unul dintre cele mai apreciate cadouri de pe site este stilou Parker. Și pentru că se apropie data de 10 iunie, în cadrul site-ului se va da startul unei campanii de personalizare a pixurilor absolut gratuită. 

Echipa 999cadouri așteaptă clienți într-un număr cât mai mare pentru personalizarea pixurilor, fiind un cadou inedit, mai ales în această perioadă. 

Site-ul pune un accent deosebit pe calitate, fapt pentru care multe dintre cadouri sunt de lux, de business, elegante și deosebite. Gama de produse este foarte largă, în care predomină și instrumentele de scris Parker, acestea fiind placate cu aur, fiind  printre altele una din gamele de vârf ale site-ului. 

Așadar, pentru cei care doresc să facă un cadou unic și deosebit, sunt așteptați în cadrul site-ului, să ia parte la această campanie de gravare a pixurilor gratuit. 

Pentru mai multe detalii accesați site-ul 999cadouri.ro.

Date de contact:

contact@999cadouri.ro

0766 324 238 

0212 109 433. 09433

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle