(P) Wow! Cel mai nou trend în lumea fetițelor: Fustițele cu Luminițe

De ce este noul trend? Pentru că luminează foarte tare în întuneric, sunt colorate și sunt foarte ușor de purtat, în orice context: la grădiniță, la petreceri, dar și în parc!

(P) Wow! Cel mai nou trend în lumea fetițelor: Fustițele cu Luminițe

Noi suntem Oana și Ana, fondatoarele brandului destinat copiilor, Fustițe cu Luminițe, www.fustiteculuminite.ro.

Creăm manual, într-o fabrică locală, fustițe înfoiate din tulle care prind viață cu ajutorul luminițelor. 

Am început această afacere la doar 19 ani și ne-am propus să aducem zâmbete pe fețele copiilor, creând cele mai vesele și luminoase produse pentru ei.

Deși sunt destinate in principal fetițelor, fustițele noastre pot fi purtate și de adolescente sau femei, mai ales că în curând vor începe din nou evenimentele la care ne dorim să ieșim în evidența și să strălucim: aniversări, botezuri, nunți, petrecerea burlăcițelor și mai ales, festivaluri.

Ne propunem ca brandul Fustițele cu Luminițe sa fie cel care aduce industria fashion tech in România și creeaza produse inovative, folosind LED-uri. Doar ce am lansat de curand și primul produs pentru băieței, peLEDrina de supererou, cu un model viu colorat și banda LED strălucitoare, care pare ca îi da copilului superputeri!

Acum ca se apropie Ziua Copilului, credem că fustițele sau pelerinele noastre ar fi o super idee de cadou pentru copilul tău, mai ales ca vin împachetate deja de cadou!


Descoperă acum cele mai noi modele de vară și profită de reducerile noastre, pe www.fustiteculuminite.ro ! Hai și tu în povestea noastră magică!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle