(P) VICTORIA’S SECRET S-A DESCHIS ÎN BUCUREȘTI ÎN DATA DE 12 OCTOMBRIE

Victoria’s Secret (VS), brandul de lenjerie de renume mondial, făcut celebru prin evenimentele de modă iconice și Supermodele precum Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Taylor Hill și Sara Sampaio a deschis primul magazin de lenjerie în București, România, în data de12 octombrie, în parteneriat cu Alshaya Group.

(P) VICTORIA’S SECRET S-A DESCHIS ÎN BUCUREȘTI ÎN DATA DE 12 OCTOMBRIE

Cu aproape patru decenii experiență în design și ingeniozitate în materie de sutiene, Victorias Secret oferă o gamă largă de produse cu accent pe potrivirea sutienului, modă și confort pentru femeia de astăzi.

OFERTA DE PRODUSE

Magazinul oferă o gamă largă de sutiene marcă proprie, chiloți și îmbrăcăminte de dormit. Toate colecțiile frumoase și feminine de lenjerie pentru care marca Victoria’s Secret este renumită sunt disponibile, inclusiv Luxe Lingerie, Very Sexy, Modern Romantic, Dream Angels, Luxe Essentials, Lounge și Casual. Marca oferă 39 de mărimi de sutien, de la 30A la 40DDD, cu diferite niveluri de întărire – neîntărite, ușor – întărite și push-up.

Liniile complete de parfumuri populare, cum ar fi Victorias Secret Bombshell, Victorias Secret Tease și Victorias Secret Love sunt disponibile, împreună cu ape de parfum Body Mists și produsele de înfrumusețare PINK ale Victorias Secret.

Magazinul prezintă, de asemenea, Victorias Secret Pink— o colecție de sutiene, chiloți, îmbrăcăminte de casă și produse de frumusețe inspirate și concentrate pe femei sub treizeci de ani.

MĂSURĂTORI DE POTRIVIRE SUTIEN

Experții specializați în Potrivire Sutien sunt pregătiți pentru a ajuta clientele să își găsească produsul care să li se potrivească perfect printr-o experiență personalizată unu-la-unu. Experții vor oferi femeilor informații prețioase despre sutienul perfect pentru ele și un card personalizat Bra Fit, unde se menționează preferințele de cumpărături în magazin, în ceea ce privește mărimea și stilul. 

Victorias Secret se mândrește cu cea mai mare echipă de experți specializați în Potrivire Sutien, care asigură articole potrivite pentru peste 100 de milioane de femei în fiecare an în întreaga lume. Măsurătorile de potrivire sutien sunt gratuite și nu este necesară programare.

DESIGNUL MAGAZINULUI

Designul magazinului duce strălucirea și rafinamentul la un nivel cu totul nou. Fațada prezintă o abordare modernă, cu o intrare în magazin atrăgătoare, de culoare roz, iluminată,  în timp ce interiorul reproduce detalii spectaculoase, inspirate de lenjerie.

Partea din față a magazinului este întunecată și dramatică, cu o galerie de imagini atemporale în alb-negru cu Supermodele. Partea laterală a magazinului se transformă într-o zonă strălucitoare, jucăușă, care conduce într-o zonă plină de energie a magazinului, gen depozit, dedicată în întregime sectorului PINK al Victorias Secret.

Cabinele de probă luxoase cu design unic ale magazinului dispun de iluminat specializat și finisaje originale pentru a îmbunătăți experiența personalizată a clientelor în probarea sutienului. Victorias Secret oferă, de asemenea, și un raion sofisticat de Înfrumusețare, cu testare a parfumurilor marcă proprie.

#VSLovesRomania

LOCAȚIE: Băneasa Shopping City, București, România
ORAR DE FUNCȚIONARE: Luni – Duminică:   10am – 10pm

Despre Victorias Secret

Victorias Secret este principalul retailer specializat în lenjerie și produse de înfrumusețare cu parfumuri de prestigiu, produse de îngrijire corporală, Supermodele celebre și evenimente de modă de renume mondial. Victorias Secret, o afacere a L Brands, Inc. (NYSE: LB), servește clienții în peste 1.600 de magazine de Lenjerie și Frumusețe Victorias Secret pe glob și online pe www.VictoriasSecret.com, permițându-le să cumpere produsele mărcii oriunde și oricând.

Despre Alshaya Group

În calitate de operator internațional de top al francizelor, cu aproape 90 dintre cele mai recunoscute mărci din lume în portofoliul său, Alshaya Group facilitează experiențe excelente în materie de cumpărături, alimentație, agrement și ospitalitate pentru milioane de clienți din, printre altele, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Rusia, Turcia și Europa.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion