(P) Trăiește momente de plăcere alături de o ceașcă de cafea LavAzza!

(P) Trăiește momente de plăcere alături de o ceașcă de cafea LavAzza!

La ce te gândești atunci când spui „cafea'? La un moment de relaxare, petrecut în tihnă dimineața? La pauza de după masa de prânz? Sau poate la nopțile care se anunță lungi și pentru care trebuie să te „înarmezi' cu energie? Indiferent care este răspunsul tău, trebuie să fii de acord că nimic nu se compară cu o cafea de calitate, cum este LavAzza, savurată la momentul potrivit!

H2On și LavAzza, două afaceri unite de pasiunea pentru cafea

Inițial, LavAzza a fost o mică afacere de familie deschisă în nordul Italiei. Gustul unic, pasiunea și respectul pentru meserie au transformat această companie într-un etalon al calității atunci când vine vorba de cafea, iar, în ziua de astăzi, LavAzza este prezentă în aproape 100 de țări de pe mapamond.

Atunci când vrei să savurezi o cafea intensă, cu gust 100% italienesc, poți conta pe H2On, un serviciu unic în România. La fel ca familia care a pus bazele afacerii LavAzza, H2On înțelege nevoile clienților săi și le oferă o experiență deosebită și multe oferte care le permit să se bucure de cafea LavAzza cu gust autentic acasă sau la birou. În gama de produse oferite de H2On poți găsi apă și suc natural sub brand propriu, dozatoare de apă, ceaiuri și cafea LavAzza, Julius Meinl, illy, Tora Bika, espressoare și multe altele.

Apa H2On este premiată și recunoscută la nivel global de către International Taste Institute, aspect ce demonstrează calitatea și puritatea sa. De asemenea, este recomandată de figuri celebre din spațiul românesc, care apelează la experiența H2On ori de câte ori au ocazia.

Cea mai pură apă și cea mai bună cafea – acum le poți avea pe amândouă!

Cu ajutorul ofertelor unice H2On, te poți bucura de cea mai bună cafea LavAzza, dar și de apa H2On la bidoane de 19 litri, totul la preț redus. De asemenea, H2On îți oferă posibilitatea de a primi în custodie un espressor profesional LavAzza dacă respecți lunar o comandă minimă. Sună tentant? Descoperă mai multe despre pachetele ofertă în cele ce urmează!

  • Achiziționează 2 pungi de cafea LavAzza boabe și 2 bidoane cu apă H2On și beneficiezi de o reducere de 10 lei (8%) din prețul inițial. Poți opta pentru oricare dintre următoarele arome: Aroma Top 100% Arabica, Crema & Aroma Vending, Crema Classica sau Crema Ricca.
  • În momentul în care comanzi 4 cutii  de capsule LavAzza, 2 cutii de ceai capsule LavAzza și 3 bidoane cu apă H2On la 19 litri, ai parte de o reducere semnificativă față de prețul original. Sortimentele de cafea pe care le ai la dispoziție sunt: Espresso Aromatico, Espresso Corposo, Espresso Forte, Espresso Gustoso, Lungo Aromatico, Lungo Corposo, Qualita Oro, Qualita Rosa și Tierra Bio. În ceea ce privește ceaiul, poți opta pentru aromele Bevanda Bianca, Bevanda Ginseng și Ceai Lămâie.

Reține că bidoanele cu apă H2On sunt oferite în custodie, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de funcționalitățile acestora, însă nu ți le poți însuși. Astfel, odată ce au fost consumate, ele trebuie returnate către H2On. 

Pentru a descoperi mai multe pachete ofertă, nu ezita să accesezi platforma online a companiei H2On! Doar astfel, ai șansa de a descoperi momente de plăcere într-o ceașcă de cafea LavAzza cu ajutorul experienței H2On!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle