(P) TOP 5 moduri prin care te poți simți mai bine în corpul tău

Fiecare femeie are momente în care se simte nemulțumită în ceea ce privește modul în care arată. Astfel de situații episodice sunt normale, însă poate deveni o problemă dacă se întâmplă regulat.

(P) TOP 5 moduri prin care te poți simți mai bine în corpul tău

Este important să știi că acest lucru ține mai mult de mentalitate decât de modul în care arăți sau te îmbraci. Totuși, există câțiva pași pe care poți să-i urmezi pentru a te simți mai bine în corpul tău și pentru a avea mai multă încredere propriile forțe. 

Iată care sunt cele 5 modalități simple prin care poți căpăta mai multă încredere în tine!

  1. Poartă articole vestimentare comode

E foarte important să te simți bine în hainele pe care le porți de-a lungul zilei. Optează pentru materiale comode și naturale, precum bumbacul sau mătasea. 

De asemenea, un aspect pe care foarte multe persoane îl neglijează, lucru ce le aduce disconfort, este alegerea unei lenjerii intime potrivite. Asigură-te că ai în garderoba ta lenjerie calitativă, care să nu te jeneze sau să te strângă și să nu se observe inestetic prin haine. Bretelele sau dungile vizibile sunt considerate a fi inestetice și trebuie să fie evitate cu orice preț.

În ceea ce privește pantofii, nu purta perechi în care nu te simți sigură pe tine doar pentru că arată bine. E mult mai eficient să porți o încălțăminte comodă și frumoasă, care să îți alungească, în același timp, piciorul, precum botinele de damă sau sandalele cu toc gros. Pe Reverse.ro poți găsi o varietate mare de astfel de modele, elegante și confortabile în același timp, la un raport calitate-preț extrem de avantajos. 

    2. Bijuterii

Bijuteriile pot avea un efect uimitor asupra unei femei. Ele transmit energie pozitivă, senzualitate și încredere. Investește în câteva accesorii care să-ți placă și vei vedea cum starea ta se modifică instant, îndată ce le porți. Acordă atenție nuanțelor și formelor care ți se potrivesc în funcție de tonul pielii tale și de fizionomia feței, pentru a evita să achiziționezi piese care să nu te avantajeze. 

   3. Manichiură și pedichiură

E normal să fii câteodată prea ocupată și să spui că nu ai timp de îngrijirea optimă a unghiilor, dar încearcă să nu-ți faci un obicei din asta, pentru că ea este extrem de importantă. Nu trece cu vederea diferența pe care o manichiură feminină o poate face atât pentru aspectul fizic, cât și pentru încrederea în tine. Ca pont, în cazul în care ești genul de persoană care are în garderobă haine în tot felul de culori, optează pentru o manichiură nude, pentru că merge cu orice și este pe gustul tuturor. 

   3. Haine călcate

Nu neglija importanța călcatului. La aspectul îngrijit și elegant contribuie foarte mult și modul în care arată hainele pe care le porți. Nu purta niciodată articole vestimentare mototolite, șifonate sau pătate. Ele îți vor diminua foarte mult din prestanță și te vor face să te simți neglijentă.

   4. O rutină de îngrijire a tenului

Se zice că tenul unei persoane spune foarte multe despre modul în care ea are grijă de corpul ei. Deși acest lucru nu este general valabil, este totuși important să ai grijă de tenul tău cât mai bine cu putință. Deși rutinele de curățare pot fi obositoare și pot dura foarte mult, rezultatele de după merită fiecare minut petrecut pentru hidratare, curățare și exfoliere.

Așadar, urmează acești pași, ai grijă de tine și de corpul tău și nu uita că încrederea vine, într-o mare măsură, și din interior. Învață să te apreciezi pe cât meriți și oferă-ți singură câte un răsfăț din când în când.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty