(P) Terracotta – O nouă pudră bronzantă cu o formulă naturală – 96% derivate din ingrediente naturale

 În 1984, Guerlain a surprins reflexiile strălucitoare ale razelor de soare peste  vastele dune de nisip, și a creat Terracotta, prima pudră bronzantă.

(P) Terracotta – O nouă pudră bronzantă cu o formulă naturală – 96% derivate din ingrediente naturale

Femeile au fost cucerite instant și au adoptat imediat această pudră, care, de la prima aplicare, oferă pielii luminozitate și aspect de bronz natural pe  tot parcursul anului, indiferent de tonul pielii.

O pudră legendară, cu o formulă adesea copiată dar niciodată egalată, pudra Terracotta este vândută la fiecare 30 de secunde undeva în lume *, devenind de atunci punctul de referință pentru toate pudrele bronzante ce au fost create.

DE LA PĂMÂNT LA PIELE, STRĂLUCIRE ȘI EFECT DE BRONZ NATURAL

Nouă formulă a pudrei Terracotta reflectă angajamentul Guerlain față de  naturalețe, depășind noi limite prin folosirea a 96% derivate din ingrediente  naturale.

În inima formulei s-a adăugat pigmenți naturali și luminescenti pentru un  plus de strălucire și aspect de bronz natural. Ca un ecou al originilor  deșertice ce au inspirat această pudra bronzantă, pentru prima dată Guerlain a adăugat un ingredient prețios, ulei natural de argan marocan, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și hidratante.

Teracotta nu are nimic de ascuns, restul de 4% din ingrediente au fost selectate meticulos pentru a asigura o formulă conservată și o senzorialitate impecabilă.

O EXPERIENȚĂ SENZORIALĂ

Parfumul delicat, irezistibil și prețios alcătuit din note de ylang-ylang, boabe de Tonka, vanilie și flori de portocal, încapsulează sezonul însorit de vară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty