(P) SPA la tine acasă

Nu mai trebuie să tânjești după procedurile pe care până de curând le făceai în centrele profesionale. Acum, datorită tehnologiei și inovației, îți poți transforma locuința în propriul spa.

(P) SPA la tine acasă

Zilele petrecute la spa, tratamentele faciale și corporale în saloanele de înfrumusețare par acum doar niște amintiri frumoase și foarte îndepărtate. Cu siguranță toate ducem lipsa acelor momente de răsfăț, la finalul cărora nu numai că arătam mai bine, dar și starea de spirit ne era vizibil îmbunătățită.

Ce ai crede, însă, dacă ți-aș spune că putem să ne bucurăm din nou de ele, chiar din intimitatea casei? Pare greu de crezut, însă când tehnologia se împletește cu inovația și pasiunea pentru îngrijire, acest lucru devine realitate.

Cercetătorii de la Nu Skin ne ajută să ne transformăm locuința într-un adevărat centru spa și să ne bucurăm de toate beneficiile acestuia cu ajutorul unui singur aparat. Este vorba despre noul ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II, un dispozitiv menit să reducă semnele îmbătrânirii, care datorită celor patru conductori poate fi folosit atât pentru ten, cât și pentru corp sau scalp.

Aparatul dispune de o tehnologie inovatoare, prin intermediul căreia ingredientele ageLOC ajung de patru ori mai repede și mai profund în piele. Astfel, semnele îmbătrânirii, de la riduri până la liniile fine din jurul ochilor, vor fi vizibil estompate. Curenții patentați și autoreglabili, împreună cu conductorii interschimbabili, funcționează sinergic cu produsele special concepute de la Nu Skin pentru a permite ingredientelor-cheie să pătrundă profund în piele. Studiile demonstrează că folosirea unor proceduri ce se bazează pe curenții galvanici îmbunătățește furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire.

AgeLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II are o tehnologie brevetată ce folosește patru conductori pe care îi poți schimba în funcție de nevoile tale. Conductorul ageLOC pentru față ajută ca ingredientele ageLOC să pătrundă de patru ori mai bine în piele decât în mod normal, și noua sa formă este concepută special pentru a urmări mai bine conturul chipului.

Conductorul pentru tratament local are un capăt plat, neted, și este ideal pentru a ameliora problemele pielii doar dintr-o anumită zonă.

Conductorul pentru corp dispune de trei capete rotunde și este extrem de ușor de utilizat pe orice parte a trupului, de la picioare, la zona abdomenului sau a mâinilor.

Conductorul pentru scalp are aspectul unui pieptene ce alunecă ușor prin păr și ajută ca ingredientele din Nutriol Hair Fitness Treatment să intre mai ușor în contact cu zona scalpului. Astfel, calitatea acestuia va fi îmbunătățită, iar părul tău va arăta mai sănătos și mai puternic.

Dacă toate aceste detalii tehnice te-au făcut să te gândești că aparatul este complicat și greu de manevrat, trebuie să știi că nu e deloc așa. Este un dispozitiv modern, intuitiv, care aproape că funcționează singur. Așa că nu va mai trebui să setezi tu durata unui program, aceasta fiind programată automat în funcție de aplicația pe care ai selectat-o.  Același lucru este valabil și pentru cantitatea de curent. Aparatul selectează nivelul de curent necesar pentru fiecare tip de piele.

Are un afișaj LCD și indicații audio, ce te anunță de fiecare dată când tratamentul s-a încheiat sau când bateria este descărcată.

Pentru a te bucura pe deplin de efectele noului dispozitiv, îți recomand să îl folosești de fiecare dată împreună cu produsele din gama Nu Skin. Gelurile faciale Nu Skin Galvanic Spa System cu ageLOC sunt concepute pentru a trata principalele semne ale îmbătrânirii pielii, iar folosite zilnic, împreună cu noul dispozitiv, îți vor oferi un aspect întinerit și revitalizat pentru mai mult timp. Un alt produs pe care îl poți încerca pentru estomparea linilor și a ridurilor este Tru Face Line Corrector.

Pentru îngrijirea corpului, cercetătorii Nu Skin au creat ageLOC Body Shaping Gel, un gel ce ajută la diminuarea celulitei și la îmbunătățirea fermității pielii. Însă pentru a te bucura de rezultate cu adevărat uimitoare, folosește-l împreună cu dispozitivul ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. Curentul galvanic al aparatului ajută la creşterea nivelului de energie celulară și la detoxifierea pielii.

Nutriol Hair Fitness Treatment are o formulă avansată, conținând un derivat din alge marine, ce ajută la remineralizarea scalpului și la hidratarea părului. Împreună cu conductorul pentru scalp, îți transformă părul de la rădăcină până la vârfuri, făcându-l mai puternic, mai des și mai sănătos.

De asemenea, pe lângă acestea, poți include în rutina ta de îngrijire și alte produse concepute special pentru a trata diferite probleme ale pielii. De exemplu, ageLOC Future Serum are o concentraţie ridicată de ingrediente ageLOC, ce conferă pielii o textură catifelată, mai multă strălucire, o hidratare intensă, dar în același timp reușește și să diminueze aspectul porilor și al petelor pigmentare.

Pentru zilele în care nu folosești noul aparat, însă vrei să îți menții pielea corpului hidratată și fermă, atunci poți alege AgeLOC Dermatic Effects. Este o loțiune emolientă care, mulțumită ingredientelor din compoziție, precum acidul hialuronic sau extractul de miere (cunoscute pentru capacitatea de a accelera reînnoirea celulelor), îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai netedă și mai luminoasă. Pe lângă asta, tehnologia care stă la baza acesteia ajută în mod vizibil la diminuarea celulitei și la redobândirea fermității pielii.

Așadar, datorită noilor produse de la Nu Skin, nu va mai trebui să te îngrijorezi că tenul sau corpul tău nu primesc o îngrijire profesională. E mai simplu ca niciodată să îți transformi propria locuință într-un centru spa. Vei economisi timp, bani și, cel mai important, te vei putea bucura oricând vrei de tratamente personalizate, menite să îți ofere un aspect sănătos și întinerit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty