(P) Rochii de seară – eleganță și nu doar

Rochiile de seară completează perfect frumusețea feminină. O rochie de seară bine aleasă și bine asortată este o adevărată bijuterie, este exact ceea ce poate decora o femeie în așa măsură, încât aceasta să se simtă regină.

(P) Rochii de seară – eleganță și nu doar

 Pe NEER poți găsi rochii de seară capabile să transforme femeile în creaturi fermecătoare!

Astăzi varietatea rochiilor de seară este cu adevărat imensă. Există  un număr grozav de de stiluri și culori, astfel încât fiecare femeie își poate găsi rochia potrivită. În magazinul nostru găsești rochii de seară care completează aspectul tău într-un mod fermecător, subliniază figura și te ajută să-ți exprimi individualitatea.

Ar fi complicat să decidem care model de rochie de seară este mai popular, însă putem spune ferm că în sezonul 2020 se pot distinge următoarele tendințe vestimentare: 

  • Rochii înguste la șolduri și întinse de la genunchi în jos – acest stil de rochii de seară va arăta grozav indiferent de specificul  evenimentului la care mergi
  • Rochii de seară cu inserții transparente și dantela conțin o notă de ispită și tandrețe rafinată, dar totodată emană farmec feminin.
  • De asemenea, în trend sunt și stilurile de rochii de seară cu decolteu profund sau spatele gol. Ele subliniază perfect feminitatea și sexualitatea.

Rochiile de seară pufoase în acest sezon vor avea cerere mare. Astfel, designerii deja creează capodopere conectând imaginația nelimitată și folosind tot felul de resurse.

O altă tendință a anului 2020 este asimetria. Acest stil îți permite să ascunzi perfect toate defectele figurii feminine, subliniind doar avantajele ei.

În ceea ce privește lungimea rochiei, totul depinde de preferințele individuale. Dacă dorești să subliniezi picioarele frumoase, alege o rochie scurtă sau o rochie lungă de seară cu o fanta profundă. Există o regulă de aur – trebuie să subliniezi doar un singur  lucru pentru a crea un fel de ghicitoare și mister feminin. Dacă deschizi concomitent și picioarele și zona decolteului, spre exemplu, acest lucru poate părea destul de vulgar

Acestea sunt tendințele și factorii cheie în alegerea unei rochii de seară. Precum am spus mai sus, în magazinul nostru poți găsi o groază de rochii de diferit stil. Baftă! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion