(P) Reguli de aur atunci când cumperi un costum bărbătesc

Costumul a devenit acel „deux piece” necesar în numeroase situații din viața bărbaților. Fie că este vorba despre un eveniment select, despre ținuta perfectă pentru birou sau la o întâlnire, costumul este alegerea cea mai potrivită care te poate avantaja

(P) Reguli de aur atunci când cumperi un costum bărbătesc

Totuși, cumpărarea acelui costum perfect poate implică, uneori, o serie de impedimente, așa cum sunt materialele care se sifonează ușor, lungimea greșită a pantalonilor, culoare dificil de asortat și multe altele.

Dacă în anii din urmă, când te gândeai la costum, îți venea în minte setul de sacou și pantalon elegant, ei bine la ora actuală, costumele sunt confecționate după nenumărate croiuri. Așadar, ai posibilitatea de a alege fie un costum elegant, pe care îl porți la un eveniment sau la o petrecere, un costum office, care te ajute la birou sau un costum smart casual, care îți asigure o vestimentație chic în viață de zi cu zi. Adina Buzatu, prezintă o gamă variată de costume elegante și rafinate, care te pot scoate din impas atunci când nu știi ce alegere faci.

 După ce ai ales stilul costumului, alegerile devin din ce în ce mai ușoare. În cazul stilului elegant, trebuie optezi pentru materiale care se disting cu ușurință de celelalte, însă care îți oferă și o oarecare versatilitate. Un costum care nu arată ca fiind croit pentru silueta ta, nu va fi niciodată o investiție inspirată. De asemenea, evită costumele prea strâmte sau prea largi. Important e îți vină bine, fără prea multe ajustări. Trends By Adina Buzatu oferă piese de îmbrăcăminte cu o  croială impecabilă și calitatea remarcabilă a materialelor. Materialele sunt exclusiv naturale: lână, cașmir sau mătase, toate de o finețe ridicată

Punctele cheie pentru a judecă potrivirea unui costum sunt: umerii, mânecă și bustul.

Umerii trebuie fie suficient de largi pentru a permite coborârea liberă și perpendiculară a părții exterioare a mânecilor, dar nu prea largi pentru a nu lați foarte mult imaginea fină. La mânecă, regulă clasică este aceea mânecă este lungă până la punctul potrivit pentru a permite întotdeauna cămășii iasă foarte puțin: câțiva milimetri când brațul este întins de-a lungul părților laterale și un centimetru generos când cotul este îndoit la nivelul stomacului. Sacoul trebuie fie suficient de lat la piept pentru a fi închis chiar și atunci când stai așezat.

 În mod clar, pentru a avea certitudinea un costum se potrivește perfect, ar fi indicat alegeți o îmbrăcăminte făcută pe comandă, mai bine decât una standard sau o alternativă valabilă la costumul făcut la comandă, puteți alege comandați din magazine în care ai încredere și care au numeroase review-uri pozitive, o alegere inspirată în acest sens fiind Trends Adina Buzatu, brandul românesc care îmbracă cei mai stilati bărbați din România, inclusiv celebritățile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle