(P) Protejează-ți pielea cu o loțiune de plajă atent selectată!

(P) Protejează-ți pielea cu o loțiune de plajă atent selectată!

Iubim soarele, iubim căldura și mângâierea razelor care ne colorează plăcut pielea, dar oare iubim și efectele mai puțin plăcute pe care acesta le are asupra tenului nostru?

Dacă am fi tentați să spunem că da, pentru că iubim tenul măsliniu obținut în urma expunerii la soare, înseamnă că nu cunoaștem cu adevărat efectele razelor UV asupra pielii (fără a folosi o loțiune de plajă cu SPF mare) și nici ce înseamnă cu adevărat procesul de bronzare.

Necesitatea aplicării unei creme de protecție solară

În urma expunerii la soare, pielea sintetizează melanina, un pigment de culoare maro, ce oferă protecție pielii. Însă, în timpul expunerii la soare, în piele se formează radicali liberi, care duc la îmbătrânirea prematură a pielii și la boli de piele grave, cum ar fi cancerul de piele.

Cum ne putem apăra de toate aceste efecte? Prin aplicarea zilnică pe ten, gât și decolteu a unei creme de protecție solară, și pe tot corpul în zilele când mergem la plajă.

Efectele benefice ale aplicării unei creme solare

Poate nu știai, dar nu doar cremele antirid țin ridurile la distanță. Un aport semnificativ asupra prevenirii acestora îl are și crema de protecție solară, adecvată tipului de ten, cu SPF cât mai mare.

Iată care sunt alte efecte benefice ale aplicării zilnice a filtrelor de protecție:

  • acționează ca un scut împotriva razelor UV, împiedicând apariția radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii;
  • împiedică apariția inesteticelor pete pigmentare de pe față, gât, decolteu și umeri, pete ce apar sub influența radiațiilor solare;
  • tenul uscat, extrem de sensibil la căldură, poate suferi o deshidratare severă în zilele însorite, cremele solare oferindu-i nu doar protecție, ci și hidratarea necesară.

Acum că am descoperit efectele de netrecut cu vedere ale cremelor cu protecție solară, vom conștientiza necesitatea achiziționării acestor produse îndeosebi acum, când sezonul estival este în plină desfășurare, iar soarele ne atinge tot mai mult pielea.

GEROCOSSEN – produse pentru protecție solară atent concepute

Experții în cosmetică ai brandului românesc GEROCOSSEN cunosc beneficiile aplicării zilnice a cremelor solare asupra pielii. Din acest motiv, produsele regăsite în portofoliul companiei au în componență filtre de protecție solară cu acțiune imediată și de lungă durată, dar și substanțe sau uleiuri esențiale pentru hidratare intensă în timpul expunerii la soare. Astfel indiferent de ce cremă de plajă alegem, avem garanția unui produs de calitate, la un preț cu adevărat ofertant.

Iată care sunt recomandările specialiștilor în frumusețe:

● Loțiune cu protecție solară SPF 50 GEROCOSSEN Natural Sun

Formula complexă a acestei loțiuni, conține un sistem de protecție solară 100% natural, pe bază de filtre minerale și trei uleiuri esențiale cu rol de filtru natural împotriva radiaților UV: ulei de karanja, de morcov și de măsline. Astfel, pe lângă funcția de protecție sporită, această loțiune de plajă hrănește intens pielea, menținând-o hidratată și suplă.

● Spray cu protecție solară FPS 30 GEROCOSSEN Sun

Datorită recipientului sub formă de spray, loțiunea este foarte ușor de aplicat și se absoarbe imediat în piele, asigurând o protecție de lungă durată. Efectul de scut împotriva razelor solare și cel nutritiv sunt asigurate atât de filtrele de protecție, cât și de acțiunea uleiului de argan din componență.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de o piele tânără, luminoasă, fără riduri sau pete maronii, nu este suficient să folosești doar creme anti-aging. Pe lângă acestea, introdu în ritualul tău zilnic de îngrijire și crema de protecție solară, pentru efecte uimitoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty