(P) Produse cu reduceri de până la 1.000 de lei în noul Huawei Online Store

Noul Huawei Online Store va deveni in curând destinația ta preferată de shopping atunci când ești în căutarea unui produs smart și performant la un preț atractiv.

(P) Produse cu reduceri de până la 1.000 de lei în noul Huawei Online Store

Smartphone-uri, PC-uri & tablete, wearables și dispozitive audio Huawei, toate le găsești în cadrul noului magazin online www.huaweistore.ro și le poți achiziționa acum la prețuri excelente, beneficiind de reduceri de până la 1.000 de lei la diferite produse cu ajutorul cupoanelor de reducere în valoare totală de 6.000 lei.

Reducerile încep de la 300 de lei și ajung până la 1.000 de lei, în funcție de produs. Produsele cu cele mai mari reduceri în cadrul noului magazin online Huawei Online Store sunt laptopurile MateBook D14 și MateBook D15, Mate 40 Pro, MatePad, WATCH GT2 Pro, P40 Lite 5G și P40 Pro. Folosind cupoanele de reduceri, vei avea parte de reduceri fabuloase la aceste produse, respectiv: 1.000 de lei pentru smartphone-urile Mate 40 Pro și P40 Pro, 800 de lei pentru MateBook-urile seria D, 600 de lei pentru P40 Lite 5G, 500 de lei pentru WATCH GT 2 Pro și 300 de lei pentru MatePad.

În plus, Huawei Consumer BG a lansat cel mai nou model de laptop MateBook D15 echipat cu procesor Intel® Core i3. Noul laptop din familia de laptopuri Huawei are un design atrăgător, performanțe înalte, tehnologie inovatoare și o reducere substanțială. Până pe 3 iunie laptopul poate fi găsit la prețul promoțional de 2.799 lei în cadrul magazinului online propriu www.huaweistore.ro,  iar la achiziționarea lui clienții primesc cadou un mouse și un rucsac, pentru a-l putea lua cu tine oriunde ai fi vara asta.

Pe lângă produsele deja menționate care au parte de reduceri,  Huawei Online Store oferă cupoane de reduceri pentru următoarele produse: cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm sau HUAWEI Watch GT2 Pro.

Cum poți obține cupoanele de reduceri

Pentru că știm că reducerile din Huawei Online Store sunt irezistibile și că îți dorești unul dintre cupoanele de reduceri, îți dezvăluim și ce trebuie să faci pentru a le obține. Este chiar mai simplu decât credeai.

Cupoanele de reduceri se obțin în urma creării unui cont pe site și pot fi folosite doar pentru achiziții în cadrul magazinului online Huawei, până la finalul lunii mai. . 

O altă reducere semnificativă poți obține dacă te abonezi la newsletter-ul dedicat pe https://consumer.huawei.com/ro/offer/. Astfel, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin Huawei Online Store. 

Avantajele obținute pe Huawei Online Store

Pe lângă promoții și reduceri, clienții www.huaweistore.ro vor beneficia de livrare gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Și mai avem o veste extraordinară pentru tine! Huawei mai pune la bătaie și un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Astfel, toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 de lei până la sfârșitul lunii mai intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Huawei Online Store a fost lansat cu ocazia aniversării a 18 ani de prezență pe piața din România a brand-ului Huawei. Noul Huawei Online Store conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC & tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați la produsele și cele mai bune oferte Huawei. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle