(P) Prețuri avantajoase pentru implanturi dentare de calitate

(P) Prețuri avantajoase pentru implanturi dentare de calitate

Cele mai frumoase momente din viaţă sunt încununate de un zâmbet larg pe faţă. Bucuria se trăieşte necontrolat, spontan, din lucruri mari, dar şi din lucruri mici.
Fiii preocupat de aspectul danturii tale, acordă o atenţie deosebită controalelor regulate la medicul dentist şi igienei orale.
Dacă te frământă grija unuia sau mai multor dinţi lipsă şi te temi de costurile ridicate ale tratamentelor stomatologice, află că acum poţi beneficia de implanturi dentare de calitate la preţuri avantajoase.

Investeşte în calitate şi durabilitate

Trebuie să ştii că dacă te confrunţi cu problema dinţilor lipsă şi eşti stresat din cauza costurilor, nu ai de ce, există soluţii. Gândeşte-te că pe viitor, dacă laşi problemele să se agraveze, vei fi expus unor riscuri mai complexe, dar şi unor costuri mai ridicate. Alege să remediezi afecţiunile dentare la momentul potrivit.

De asemenea, nu te lăsa păcălit de preţurile mici, ele atrag după sine calitate inferioară, execuţie slabă şi rezultate nedorite. Calitatea costă. Însă şi rezultatele sunt de neegalat: te bucuri de un implant dentar care se integrează cu succes, îţi oferă stabilitate şi confort şi va avea o perioadă mare de durabilitate.

Ai la dispoziţie planul de tratament şi costurile aferente

Tratamentul cu implant dentar se împarte în mai multe etape, iar costurile îţi vor fi comunicate încă de la început.
Medicul specialist va întocmi în urma analizelor un plan de tratament, în funcţie de starea de sănătate a cavităţii tale bucale. Trebuie să ştii că un implant dentar se inserează după ce se elimină orice risc de infecţie, astfel că va fi nevoie de o igienizare profesională, dar şi de tratarea afecţiunilor dinţilor vecini, dacă este cazul.

Preţul diferă în funcţie de tipul de implant dentar ales, în funcţie de tipul coroanei dentare şi al anesteziei, dar şi în funcţie de necesitatea măririi volumului osos. Bineînţeles că numărul dinţilor lipsă necesită inserarea mai multor implanturi, respectiv costuri mai ridicate.

Brand-ul implanturilor dentare şi experienţa medicului specialist reprezintă doi factori importanti atât în preţul final, cât şi în rezultatele de cea mai bună calitate.

Poţi reduce efortul financiar

Clinica Stomatologică Dental Excellence îţi pune la dispoziţie o gamă de oferte la implanturile dentare, care te va ajuta să beneficiezi de tratamente complete, la costuri accesibile.

Traim în timpuri în care stresul şi grijile sunt din ce în ce mai prezente, propria persoană nu este mereu pe primul loc, însă trebuie să faci din sănătatea ta o prioritate.

Bucură-te de posibilitatea plăţii în rate lunare, cu ajutorul cardurilor Star Bt, Optimo Card sau Card Avantaj. Astfel, vei achita o sumă mai mică pe lună, obţinând aceleaşi rezultate.

Interesul tău îţi creează beneficii

Pacienţii au încredere în Dental Excellence datorită profesionalismului şi calităţii serviciilor de care au parte. Şi pentru că alegerile tale sunt apreciate, primeşti prin intermediul cardului de fidelitate un discount de 10% la tratamentele efectuate. Orientarea către pacient a fost şi va fi mereu una dintre preocupările de bază ale clinicii, pentru o colaborare eficientă şi de durată.

Menţine rezultatele obţinute şi comunicarea continuă, pentru a te bucura de sănătatea dinţilor tăi şi de un zâmbet impecabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din health & diet