(P) Pregătirea casei pentru iarnă. Cum să-ți faci iarna cadou

Luptă pentru a-ți crea premizele unei vieți fericite așa cum numai o femeie autentică o înțelege.

(P) Pregătirea casei pentru iarnă. Cum să-ți faci iarna cadou

De la viața de cuplu la cea profesională, de la hobby-uri și pasiuni până la casa în care locuiești, totul va fi în acord cu preferințele, dorințele, gândurile tale cele mai intime. Astăzi vorbim de pregătirea casei pentru iarnă sau de cum iarna este cadoul tău pentru tine.  

Acasă, viața este atât de frumoasă!

Acasă vei găsi o atmosferă călduroasă, primitoare, cu ciocolată caldă sau vin fiert cu scorțișoară, cu aromă de mosc, cu un ghemotoc de pisică și șosete flaușate cu care se joacă, cu o carte bună pe care n-o mai lași din mână, cu o muzică pentru sufletul tău și cu un bărbat deștept alături, cu voce puternică și blândă totodată, pe spatele căruia să îți încălzești picioarele atunci când sunt reci.     

Dar cum ajungi aici, acasă? Cum să vă pregătiți împreună de sezonul rece, adică de magia sărbătorilor de iarnă, apoi de gerul pătrunzător din ianuarie și de romanța cu zăpadă din februarie? Sunt câteva lucruri de făcut, dincolo de a pune specialiștii să verifice centrala, dincolo de a cumpăra haine de casă mai pufoase și mai groase, papuci de casă și altele asemenea.

Renovează acasă, tehnologia te lasă! 

Un prim lucru este renovarea locuinței. Of, da, implică debarasarea de lucruri și reașezarea lor, dar neplăcerea aceasta de moment va aduce cu sine confort pentru zeci de ani. Fă cunoștință cu izolația de spumă poliuretanică, acest material-minune folosit numai de cine știe cu adevărat să aibă grijă de casă și să transforme orice locuință neprimitoare într-un cămin în care ți-e mai mare dragul să trăiești. 

Aplicarea spumei izolatoare pe pereți, tavan și în mansardă este o metodă chiar simplă de izolație, eficientă și de durată. Contează mai puțin care este materialul pe care se aplică, beton, lemn sau altceva, oricum sigilează complet suprafețele și protejează de frig, de condens, de mucegai, de cari și dăunători, chiar și fără folia anti-condens.

Fii generoasă, convinge-l, argumentează!

Povestește-i iubitului sau soțului despre toate acestea și vei vedea că va fi sceptic în primă fază, apoi se va informa el însuși și îți va da dreptate. Spuma poliuretanică cu celulă închisă este de 3-4 ori mai eficientă decât vata minerală sau polistirenul. 

Povestește-i despre rolul lui diminuat de sobă(), pentru că o casă bine izolată va fi călduroasă tot timpul și peste tot. Povestește-i despre factura mai mică la gaze și electricitate (din același motiv). Povestește-i de faptul că tu strângi lucrurile, profesioniștii de la Isoterm vin și aplică spuma poliuretanică, dar apoi el curăță și amândoi veți reașeza toate lucrurile din casă în felul în care vrei tu.

Fii bucuroasă de ceea ce găsești acasă!

Întoarce-te la a visa cu ochii deschiși. Imaginează-ți zăpadă, om de zăpadă în grădină, om iubit în casă, cald și bine înăuntru. Poți să îți amintești, printre doi fulgi, de iernile din copilărie, poți să trăiești liniștită și, oricât de mult ți-ar plăcea la birou, tot acasă ai vrea să ajungi mai repede.  

Șemineu aveți? Dacă nu, ar fi frumos să vă luați unul, dar doar decorativ, fiindcă o casă atât de bine protejată de spuma izolatoare de la Isoterm va fi suficient de călduroasă cu sistemul de încălzire pe care îl folosiți deja. Și chiar dacă iarna nu este anotimpul tău preferat, cu siguranță va fi cel de-al doilea pe lista ta de preferințe.  

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration