(P) Portofele damă – cum le alegi pe cele care se potrivesc cu stilul tău

(P) Portofele damă – cum le alegi pe cele care se potrivesc cu stilul tău

Dacă vorbim de accesorii personale, cu siguranţă vorbim despre portofele. Până de curând nu li se acorda multă atenţie.

Portofele damă, accesorii cu stil

Lucrurile sunt destul de diferite acum, pentru ca portofelele şi-au depăşit statutul şi au devenit accesorii care întregesc outfituri și desăvârşesc personalități.

Alegerea de portofele damă potrivite a devenit o sarcină ce necesită atenție, timp şi ceva ajutor din partea unor parteneri de încredere.

Dacă nu ştii cum să alegi piesa perfectă pentru tine, în magazinul online CCC poți descoperi o varietate mare de portofele, dar şi recomandări cu privire la tendinţe. Ai oferte de preț greu de refuzat şi politici de plată şi transport flexibile. Iată ce trebuie să urmăreşti dacă vrei să ai certitudinea că faci alegerea bună.

Ce tip de portofel alegi?

Dacă vorbim de tip, trebuie să ştii că în magazinul preferat descoperi varietate. Poți selecta portofele pentru documente, simple, minimaliste, bine compartimentate. Acestea sunt destul de asemănătoare cu cele masculine şi permit depozitarea optimă a cardurilor, a cărții de identitate şi a permisului de conducere. Nu sunt cele mai atractive variante, însă sunt cele mai practice şi sunt perfecte pentru doamnele care apreciază această trăsătură.

Portofele Clutch sunt piese sofisticate, perfect compartimentate ce permit depozitarea optimă a cardurilor, a cărților de vizită, a bancnotelor şi a monedelor. Totuşi în aceste portofele găseşti întotdeauna loc şi pentru păstrarea altor lucruri mărunte, dar utile. Au aspect modern şi sunt adevărate accesorii fashion care completează în mod natural ţinutele urbane.

Portofelul portvizit este un tip minimalist, dar extrem de practic. Este flexibil, versatil şi are design plăcut, de aceea poate fi ușor integrat în ținute cu stil. Este disponibil într-o varietate mare de dimensiuni, deci acest tip poate deveni accesoriul preferat. Nu este un obiect foarte voluminos, deci poate fi pus în geanta mică sau în buzunarul jachetei. 

Selectează cu atenție materialul

Lucrurile sunt ceva mai delicate când vorbim de materiale. Cu siguranță, portofele realizate din piele sunt cele mai elegante şi mai versatile, dealtfel sunt şi cele mai rezistente. Doamnele care prefera minimalismul pot selecta portofele din piele monocrome sau cu detalii discrete. Portofelele cu personalitate sunt realizate din asocieri de materiale şi texturi distincte, iar cele sofisticate au fără doar şi poate finisaje lucioase şi detalii metalice. 

Doamnele care apreciază lucrurile practice preferă cu siguranță portofele cu finisaje textile, cu compartimentare optimă care dau valoare oricărui obiect introdus.  Aceste tipuri sunt rezistente, perfecte pentru exploatări intense.

Versatil, dinamic, autentic?

Dacă vorbim de preferințe personale, selectarea portofelului nu ar trebuie să fie o sarcină solicitantă. În magazinul CCC sunt disponibile portofele într-o singură culoare, simple sau cu finisaje discrete care au asortabilitate ridicată. Femeile care prefeăa originalitatea şi accentele exotice pot alege portofele snake print, piese care nu trec neobservate indiferent de context. 

Tot aici se găsesc şi portofele în culori vibrante care conferă dinamism ţinutelor. La fel de ușor pot fi completate şi ținutele romantice, delicate. Portofelele în nuanțe pastel decorate cu elemente metalice minimaliste sunt ideale pentru domnişoarele şi doamnele care îndrăgesc aceste accente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle