(P) Poluarea și impactul său asupra pielii

(P) Poluarea și impactul său asupra pielii

Poluarea atinge nivele îngrijorătoare în ultimul deceniu. Ultimele date de la BNS vorbesc despre 15 mii de tone de poluanți aruncați anual în atmosferă doar de la agenții economici din Moldova, plus cantități de zece ori mai mari de la mașini… Iar pielea umană, fiind principala barieră de protecție supusă direct acțiunii poluanților, are de suferit considerabil. Deteriorarea celulelor epidermale ca urmare a acțiunii poluanților (în special se fac vinovați radicalii liberi) cauzează apariția ridurilor premature.

La acțiunea factorilor externi se adaugă o sumedenie de influențe negative din stilul de viață și alimentație, astfel problema îmbătrânirii premature devine una pregnantă. Pentru a combate pierderea tonusului și luminozității, apariția ridurilor și petelor pigmentare, este nevoie de o abordare științifică a îngrijirii tenului.

Soluția accesibilă ar fi utilizarea produselor de îngrijire cu efect antioxidant, rejuvenant. Chiar și persoanele ce folosesc minimal produse cosmetice au nevoie de întreținerea de bază a tenului, în special de o curățire eficientă, dar fină. Pentru a obține o substanță cu acțiune antioxidantă maximală, timp de 3 ani s-au efectuat studii, cercetări și teste minuțioase în laboratoarele Viorica, iar în consecință a luat naștere gama Viorica VIE. La baza acestor produse stă complexul unic Viephenol™, obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești. Conform unui raport al Food Research Center (Guelph, Canada), proantocianidina, un polifenol rar din componența Viephenol™, deține un efect antioxidant ce e de 20 de ori mai mare decât vitamina C și de 50 de ori mai mare decât vitamina E. Problema generată de radicalii liberi este că ei „fură' electronii celulelor sănătoase, iar odată deteriorate, acestea încearcă să-i obțină de la alte celule, astfel încât influența negativă se propagă în lanț. Proantocianidina blochează formarea nitrozaminelor și protejează celulele sănătoase de efectele lor dăunătoare. 

În condițiile în care poluarea mediului atinge cote periculoase, anume un produs de curățare a devenit baza gamei de îngrijire a tenului – spuma purificatoare ce conține Viephenol (cum este deja clar, antioxidant puternic), extract din frunze de coacăz negru (curăță profund, deblochează porii și elimină punctele negre) și aloe vera (ce hidratează și emoliază). Se potrivește perfect pentru tenul sensibil. Formula sa blândă și textura sa spumoasă au fost concepute pentru curățarea delicată, dar minuțioasă a pielii.

Pe lângă beneficiile evidente ale efectului antioxidant, spuma purificatoare din gama Vie mai are o serie de avantaje greu de ignorat:

  • Nu conține alcool, coloranţi sintetici, parabeni, sulfați ori uleiuri minerale;

  • Nu usucă excesiv;

  • Are pH natural 5.5;

  • Nu conţine ingrediente de origine animală, nu este testată pe animale;

  • Este creată sub control dermatologic.

Dacă vrei să-ți păstrezi pielea curată, protejând-o totodată de îmbătrânirea prematură, cu siguranță vei aprecia efectele spumei purificatoare. Folosind-o zilnic, vei obține un ten radiant, luminos, cu aspect proaspăt.

SPUMĂ PURIFICATOARE VIORICA VIE

Ingrediente active:

  • Viephenol- efect antioxidant. Previne îmbătrânirea celulelor pielii.

  • Extract din frunze de coacăză neagră- curăță și minimizează porii dilatați și punctele negre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty