(P) OSEA INTERIORS, un nume nou se lanseaza pe piata de mobilier high-end si luxury

La finele lunii mai, arhitectii si designerii clujeni au avut ocazia sa participe la inaugurarea showroomului OSEA INTERIORS.

Intr-un concept inovator, acela de ARTA si DESIGN, invitatii au avut ocazia sa descopere, intr-o vila interbelica atent restaurata, un elegant showroom de mobilier si decoratiuni care reuneste nume mari ale design-ului contemporan.

Gio Ponti, Antonio Citterio,Patricia Urquiola,Marcel Wanders sau Vincent Van Duysen sunt numai cateva dintre numele mari care si-au pus semnatura pe colectiile brandurilor pe care OSEA INTERIORS le reprezinta.

In afara de branduri de mobilier B&B Italia, MAXALTO,GIORGETTI, BAXTER,MOLTENI & C, MOOOI, OASIS BATHROOM & HOME, portofoliul este completat de covoare, corpuri de iluminat si obiecte decorative.

Colectiile outdoor de la EMU si TRIBU,covoare de MOOOI CARPETS si LIMITED EDITION precum si corpuri de iluminat de la Moooi,Italamp si SKLO.

Si cum nicio amenajare nu este incheiata fara obiecte decorative, cateva marci recunoscute ca FUESTENBERG, VISTA ALEGRE si MARIO CIONI au fost alese pentru minunatele obiecte din portelan,cristal, ceramica si sticla.

Spatiul showroomului se doreste sa fie un mediu placut care sa ofere inspiratie designerilor si arhitectilor dar in egala masura celor care impreuna cu echipa Osea Interiors vor ajunge sa-si defineasca ambientul viitoarei locuinte.

OSEA INTERIORS

Showroom- str. G-ral Ion Dragalina 116

CLUJ-NAPOCA

tel.0744 130 255

office@oseainteriors.com

www.oseainteriors.com

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration