(P) Ora campioanelor

Inspirați de istoria pantofilor sport Air Max, am invitat 6 tinere femei care fac performanță în domeniul lor de activitate să testeze noul model Air Max Viva – șic, versatil, confortabil!

(P) Ora campioanelor

Alice Perjoiu
Campioană națională la triatlon și biatlon, campioană balcanică la biatlon, membru al lotului național de triatlon România și membru în ștafeta România, prima ștafetă din istoria României care a traversat înot Canalul Mânecii.

Alice poartă tricou din bumbac și pantaloni din denim, ambele Zara; pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, și rucsac din fâș, 105 lei, ambele Nike.

Larisa Chinces
Multiplă campioană la patinaj de viteză și posesoarea mai multor recorduri naționale; în prezent practică ciclismul.

Larisa poartă fustă din tafta cu aplicații de perle, Simone Rocha x H&M, tricou din bumbac, 230 lei, șosete din bumbac, 130 lei, și pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, toate Nike.

Aura Vidroiu
Coregrafă & dansatoare profesionistă.

Aura poartă fustă din tul, Simone Rocha x H&M; hanorac din bumbac, 570 lei, șosete din bumbac, 130 lei, și pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, toate Nike.

Lavinia Ioana Panaete
Maestru Emerit al Sportului, multiplă campioană europeană și vicecampioană mondială la gimnastică aerobică.

Lavinia poartă top, colanți, 365 lei, borsetă din fâș, 105 lei, și pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, toate Nike.

Anca Stoenescu
A câștigat 12 titluri de campioană a României la baschet, la senioare, 5 Cupe ale României și o Supercupă; a evoluat multe sezoane în afara țării – Statele Unite ale Americii, Grecia, Ungaria, Cipru, Israel; a reprezentat România la 4 campionate europene și a câștigat o medalie de bronz la Campionatul European de Tineret.

Anca poartă top din bumbac, 130 lei, și pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, minge, 135 lei, toate Nike, și pantaloni din denim, Zara.

Anamaria Nesteriuc
Campioană națională la atletism în proba de 60m garduri, de 8 ori în sală și de 7 ori în aer liber, în proba de 100m garduri. La Campionatele Balcanice a obținut 2 titluri de sală și medalii de argint și bronz la cele de aer liber; la Campionatele Mondiale Universitare de la Taipei a obținut locul 3 cu ștafeta de 4x400m și locul 5 la 100m garduri.

Anamaria poartă: rochie din tul, Simone Rocha x H&M; top din viscoză, Zara, mănuși, 120 lei, șosete din bumbac, 80 lei și pantofi sport Air Max Viva, 675 lei, toate Nike.

Machiaj & coafură: Alex Ifimov.
Asistentă styling: Mădălina Preda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion