(P) OPPO Reno5 5G, telefonul momentului pentru cele mai artistice stories

3,2,1 motor! În viața reală nu e ca pe platourile de filmare, așa că nu ai timp să surprinzi conținut video de zeci de ori, până la varianta perfectă, pentru că momentul acela Instagramabil trece imediat. De fapt, nici nu ai nevoie să repeți cadrele fiindcă, odată cu noul   OPPO Reno5 5G, te așteaptă surprize impresionante în ceea ce privește tehnologiile video integrate, care îți vor permite să te transformi într-un veritabil artist digital! 

(P) OPPO Reno5 5G, telefonul momentului pentru cele mai artistice stories

Tocmai de aceea, campania de lansare a telefonului pe plan local și-a propus să inspire, printr-o premieră, și anume prima lansare locală de produs derulată prin intermediul stories-urilor, pe contul de Instagram @oppomobilero. După maratonul de stories a fost lansat și un clip video experiment, filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și care reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artiști.

Stories-urile sunt modalitatea preferată de exprimare a tinerilor de pretutindeni, astfel că, atunci când am primit provocarea de a regiza un clip care să urmeze regulile de compoziție a unei povesti moderne, mi-am dat seama că potențialul creativ al unui asemenea experiment depășește cu mult provocările de a filma și monta într-o manieră neconvențională. Bineințeles, aliatul nostru de nădejde a fost un smartphone care impresionează la capitolul performanțe video, și anume OPPO Reno5 5G, care ne-a surprins și ne-a lăsat să experimentăm cadre și abordări diferite.' a declarat Matei Mocanu, regizor din noua generație.  

Tinerii artiști, care fac parte din campania de lansare locală a seriei Reno5, Film your story, și a căror poveste a fost redată prin intermediul stories-urilor, sunt Daniel Rădulescu – sculptor, Andrei Morariu și Bogdan Costea – fondatorii brandului de accesorii Optimef, Marius Fierașcu – fashion designer, Mihai Zgondoiu – artist/curator și Diana Iulia Roman – actriță, aceștia fiind apreciați atât pentru talentul și munca depuse, cât și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant în rețelele de socializare. 

– Fotografie realizată cu modelul OPPO Reno5 5G de Diana Roman-

Era timpul ca procesul creativ de surprindere a conținutului artistic din social media să fie documentat, iar inițiativa OPPO este una cu atât mai lăudabilă, cu cât spune povestea unor oameni și branduri care și-au facut un crez din a inspira. OPPO Reno5 5G ne-a surprins cu adevărat prin funcțiile inovatoare integrate și clipul experiment este cu atât mai interesant cu cât oricine poate asimila cum să filmeze cadre scurte și de impact .' cred fondatorii OPTIMEF, Andrei Morariu și Bogdan Costea.

Noul OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video care îl transformă în aliatul de nădejde al creatorilor de conținut video, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0.AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour. 

– Fotografie realizată cu modelul OPPO Reno5 5G de Marius Fierascu-

În viața reală nu e ca la repetiții, când o scenă se reia de zeci de ori . Tocmai de aceea am nevoie de tehnologie intuitivă, care să imi permită să surprind pe loc conținutul pe care mi-l doresc, iar rezultatul să fie unul la înălțimea așteptărilor celor care mă urmăresc.'consideră Diana Iulia Roman, actriță.

În ceea ce privește noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală și cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

Colecțiile mele sunt inspirate din viața de zi cu zi, așa cum sunt și funcțiile integrate în noul OPPO Reno5 5G. Am fost uimit să descopăr cât de intuitiv poți filma la o calitate excelentă a imaginii, astfel că să creezi artă în rețelele de socializare devine mult mai simplu și, totodată, relaxant.'crede Marius Fierașcu, designer de modă.

– Fotografie realizată cu modelul OPPO Reno5 5G de Optimef –

Iar, când vine vorba despre baterie și încărcare, OPPO Reno5 5G impresionează datorită bateriei de 4300 mAh și a tehnologiei de încărcare rapide SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

OPPO este prezent pe piața din România de mai puțin de 1 an, perioadă în care a început deja să câștige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce în ce mai mulți români. Cele mai noi smartphone-uri lansate de companie, Reno5 5G si Reno5 Lite, sunt disponibile deja în magazine online și offline. Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange și, Vodafone.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle